Pets to Canada
-
-
О господи, кошмар Я гляну и напишу вам
-
В Україні нам завжди робили Нобіваком. Все проходило чудово. Але останній раз зробили Рабізином і була погана реакція. Її нудило, бігала, як не своя, дуже часто дихала. Слава Богу, що ми сиділи в клініці, тому одразу зробили протиалергічний укол. Ось через це і хвилююся дуже.
-
Непонятен ваш вопрос. Запрос от Люфтганзы это какая то ошибка, ибо для транзита ему не нужна была виза, так как есть виза в конечный пункт. Но из за этой ошибки я не могла зарегатся на Рейс
-
Он смотрел на сайте авиасейлс
-
Прошу прощения, валмарт - это вроде продуктового склада с относительно дешевыми ценами, я правильно понимаю? И мясо есть, дешевле, чем в остальных магазинах?
-
Волмарт это гипермаркет, типа как Билла или Ашан, да, там дешевле чем в других магазинах поменьше, но самые выгодные цены в Костко, но там и упаковки большие. Я туда езжу на общественном транспорте с тележкой рюкзаком и доп сумками...
-
Спасибо!
-
-
Друзі , що скажете про компанію Дісковер ?🥹
-
Якщо бронювати через Люфтганза , треба за тварин все рівно дзвонити до Діскавер? Чи можна через Люфтганза ? В кого є досвід ?
-
В нас в кішки теж на цю вакцину була жахлива реакція, 3 дні під крапельницею була. Надалі прививаємо Нобіваком + попередньо прошу робити інʼєкцію антигістаміного і без проблем.
-
Підскажить будь-ласка, хочу зв'язатись з вест-джетом через цей контакт, я маю вади слуху, але не розумію через яку технологію тут треба зв'язатись. Я так розумію цей режим сотового зв'язку підтримується всередині американського континенту і через умовний вайбер/скайп не вийде?
-
Добрый день! Подскажите кто летел через Стамбул в Канаду? Как турки «принимают» котика? Планирую переночевать в Стамбуле. Кошке сделал очередную прививку от бешенства 9.01. 11.02 планирую титры сдать ну и противопаразитную обработку сделать за 3 дня до вылета. Паспорт есть с рождения, как и чипирование.