Pets to Canada
-
За деньги делают все. 90 дней тоже не проблема.
-
І я дуже рекомендую подумати щодо Канади ще декілька разів
-
Для купівлі квитків ще дуже рано
-
Я отписала вам в лс, кто сможет помочь, не отчаивайтесь, а приступайте как можно быстрее, чтобы не терять еще больше времени🙏🏻
-
Обычно врачи этим не занимаются напрямую))
-
Статья: Из Украины в ЕС (и др. страны)
-
Привет Інна. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
С этого места поподробнее, пожалуйста 😳 Если покупать билеты туда-обратно, то дешевле будет???? А сдавать обратный билет когда? А всю сумму вернут?
-
1 день Чип, щеплення від сказу, щеплення комплексне. Заноситься все в паспорт. Робити краще в держ лікарні, бо паспорт лише там зроблять, я після щеплень в приватній їздив підтверджувати паспорт в державну і втратив тиждень різниці по вакцинах, коли паспорт зробили, від того дня пішов відлік 30 днів Через 30 днів Забір крові на титри, коштує від ~2500 в держ лікарні, по Києву тиждень-жва очікування оезультатів. Результати (тест реакції опору організму на сказ) це сертифікат про титри Щоб виїхати в ЄС треба чекати 3 місяці карантину від дня здачі крові на титри, в Польщі теж не пропустять У багатьох стільки часу не має, тож можна вїхати через руминів з ліпкими руками (20-50€ з хвоста) З Румунії доїхати до аеропортів з літаками до Канади з тваринами дуже складно, автобуси з тваринами нечасто беруть, треба або потягами (я таких не знайшов), або приватними перевізниками на бусиках. Можна дістатись літаком, але якщо це лоукостер - вони не беруть тварин, треба великими компаніями, ці беруть, але в них дуже дорого, як на інший континент злітати
-
Не треба
-
Їхали недавно Укрзалізницею до Перемишля потягом з котом. Квиток на кота не вимагали, тільки документи вже на польському кордоні.
-
Все що вже Європа не треба платити
-
На укр сегмент купляєте на сайті
-
А коли саме?
-
Скоріше за все тільки на касі при покупці білетів. Провідників це не хвилює
-
Возврату обычно обратные не подлежат
-
Но это обычно самый дешёвый эконом, без возврата, переноса и тд
-
Обычно туда назад дешевле, чем брать отдельно туда и назад. И иногда бывает дешевле, чем в одну сторону
-
Это нельзя, если вы использовали первый
-
Не сдавать)
16 Jan 2023, 06:08
144434/176264
35 minutes ago