Pets to Canada
-
В мене рейс Рим-Калгарі-Едмонтон Калгарі-Едмонтон пересадка годину, на вок перміт не вистачить часу, якщо раптом повезе, зроблять за 15хв і улечу, якщо ні - залишаюсь в Калгарі, роблю вп, добираюсь в Едмонтон по землі, автобуси 27$ Розглядав можливість взяти кішку, але з Румунії складно вибиратись кудись з твариною, тому і спитав про способи виїхати з Румунії в самому початку діалогу
-
Підкажіть, хто знає: будемо їхати потягом Запоріжжя-Пшемисль з котом. Вийдемо у Пшемислі і далі треба дістатися Варшави. Чи посадять нас у Інтерсіті з котом до Варшави і як таку поїздку оформити? Чи треба десь купувати квиток на кота у потяг Інтерсіті? Дякую за відповіді
-
При покупке билетов? Или раньше как-то можно узнать? В интернете, это просто в Гугле вбить? Я пробовала, но там разная информация получается
-
Скажите, пожалуйста, кто летел Air Canada, ка понять какой размер переноски нужен. Не понимаю я это фото, где расписаны разные виды самолётов и соответственно разные размеры. Я ж не знаю какой у меня будет самолёт, если я ещё не купила билеты?