Pets to Canada
-
Сертифікат за сутка максимум до вильоту
-
Я правильно понимаю что для вылета из Турции и прилета в Торонто для собаки нужно: Паспорт Чип Справка по форме 1 (в аэропорту поменять на сертификат)
И все? Кто летел может?
-
Справку на Вет контроле в аэропорту должны поменять на сертификат вылета
-
Так по крайней мере из Москвы делали
-
Це не можу сказати. Мені Ветерінар сказав не раніше ніж за сутки. Краще в той день як виліт
-
Если Турция транзитом, то да
-
Подскажите , кто летел из Бухареста в Нью Йорк , с пересадкой где либо , можно ли арендавать клетку в багажном или только покупать и была ли доплата в аэропортах пересадки , будут ехать 5 животных, 4 мелких в салоне и дог в багажном , пожалуйсто подскажите как лучше ?
-
Може комусь буде цікаво. Летіли в Торонто с Португаліі, прямий рейс , авіалінією Air Transat. Троє дорослих та два кота. Заплатили за два кота 2* 73,31 EUR Забронювали місце на тварин за 72 години. додзвонилися на 3й день!!! Хвилювалися дуже, тому що умови Air Transat 3 тварини на салон. З нами в салоні летів ще песик. Ось вам и третя тваринка. На реєстрації наших котів не зважували. Подивились на одне щеплення проти сказу (більш нічого не було,не встигли зробити). Та були у ветеренара перед польотом, поставили відмітку ( теж не подивилися). Паспорт був зроблений в Україні та ще й українською мовою. По прильоту в Торонто не дивилися на тваринок. Що було не дуже гарно так це, що коти не дуже гарно переносять зліт, посадка, турбулентність. Тому треба найкращі сумки купити для тваринок, в мене були погані. Може комусь допоможе мій досвід. Ветеринар сказав нам не давати заспокійливі котам. Це не для польоту.