Всім привіт, неймовірно вдячна за цю групу💗
Бажаю поділитись досвідом перельоту 7.02 Дублін-Торонто-Калгарі з котиком 11 років, 6,5 кг в салоні, авіакомпанія Air Canada.
З документів зробили вакцину від сказу за декілька місяців та огляд у лікаря за 48 годин до вильоту(обробка від бліх, глистів та загальний огляд; все це записали в паспорт) паспорт європейський, чіп є.
Переноску купили майже таку як в закріпах. Розмір: 46*28*28
На реєстрації не питали нічого. Подивились тільки паспорти наші і кота. Нічого не заміряли, не зважували.
З собою в нас 2 великі валізи до 23 кг, переноска з котиком, 1 валіза cabin size, 2 рюкзака, єко сумочка з невеличким запасом їжі, середня подушка під спину, маленький плєд для котика, дві подушки під шию.
Дублін-Калгарі: ніхто не перевіряв чи влазить переноска під сидіння. (Влазить доречі не повністю, але на силу не намагалась запхнути) Поряд виявилось пусте місце, тому котик майже весь переліт спав/сидів по середині або на руках. На початку підійшла стюардеса і нагадала що кіт має бути в переносці весь переліт. Але ми на взльоті дуже налякались бо в нього пішла піна з рота. Котик кольору плєда і весь час спав, тому його не помітили, світло в літаку було майже весь час приглушено.
На пересадці в Торонто, після того як зробили необхідні документи для себе - пройшли огляд кота (на нього просто подивились, не відкриваючи переноску) і сплатили $36,47 agriculture inspection fee.
Другий переліт котик в шоці сидів весь час в переносці.
Якщо будуть якісь питання - буду щаслива допомогти.
Дуже хочу подякувати за пораду постелити пелюшку, бо дуже була у пригоді на посадці.
Також обовʼязково беріть в вологі і сухі серветки. І пакетик. Доречі, котику було дуже погано і юна всіх вильотах і посадках, я не очікувала що таке може бути. Але зараз вже все супер ☺️