Pets to Canada
-
То ж да!
-
Ну а шо робить, якщо така "колізія - підпиздець і підпиздець "(с). А якщо серйозно, то в мене попередній паспорт десь у році 15-му був закінчився, а віза канадська ще була дійсна, то в посольстві сказали або подаватися на нову, або на перевклейку старої. З обома паспортами заїхати в Канаду не міжна
-
Якщо останнє щеплення від сказу вашої тварини перед поїздкою до ЄС є «бустерною» вакцинацією від сказу (а не «первинною»), ви несете відповідальність за надання всіх відповідних сертифікатів про вакцинацію проти сказу, щоб довести, що охоплення не було перервано з " первинна вакцинація проти сказу. Нагадування! Вакцинація проти сказу НЕ зараховується згідно з правилами ЄС, якщо: • Ваша тварина отримала щеплення до того, як у неї був мікрочіп; або • Ваша тварина отримала щеплення без попереднього сканування мікрочіпа. 21-денний період очікування Після будь-якої «первинної» вакцинації від сказу ваш домашній улюбленець повинен почекати 21 день перед поїздкою до ЄС. Ваш домашній улюбленець може подорожувати до ЄС менш ніж через 21 день після «бустерної» вакцинації від сказу, але тоді попереднє щеплення від сказу також має бути включене в сертифікат здоров’я. Власник тварини зобов’язаний переконатися, що його тварина відповідає вимогам країни призначення. Після того, як ваш звичайний ветеринар заповнить ваші документи, ви можете зателефонувати нам за номером 780-395-6773, щоб записатися на прийом до одного з ветеринарів CFIA. Будь ласка, бронюйте принаймні за 2-3 тижні.
-
Доброго дня Може хтось будь ласка написати послідовність дій в айропорту ( я лечу з котом та великою собакою ) Дякую 🙏
-
Всем добрый день! Пролистала чат , не нашла похожей ситуации. У нас куплены билеты турецкими авиалиниями Москва-Ванкувер с пересадкой в Стамбуле и Монреале. Последний сегмент выполняет ейр Канада. После покупки билета я звонила в колл центр туркишей и мне подтвердили бронирование pet in cabin. На почту пришло письмо с соответствующим подтверждением. Я хотела сразу оплатить, но у них подвисла система и попросили перезвонить на следующий день. Сегодня утром позвонила снова и операторы сначала говорят, что да, бронирование есть, причем на все три сегмента, но когда они пытаются перекинуть меня на оплату, им система дает информацию, что все места в кабине заняты и оплата невозможна. ПРичем перевозку в багаже тоже оплатить невозмножн тоже все места заняты. Может кто сталкивался с таким? На мой вкус выглядит как баг системы из-за того, что в перелете есть сегмент другой авиакомпании (места для пассажиров на последнем сегменте тоже высечивались как все занятые), но операторы на линии разводят руками и предлагают перебронировать рейс. Помогите победить ужасных турков !!