Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 232.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t876511950T Offline
    t876511950T Offline
    Наталья
    wrote on last edited by
    6.5 це вага тільки котика чи разом з переноскою? Бо моє щастячко теж 6.3 та 8 років, переживаю, як він літаки перенесе.
    1 Reply Last reply
    0
  • t426556942T Offline
    t426556942T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Тільки вага))) з переноскою було 8.300 :)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Na_na Я.я.
    wrote on last edited by
    То ж да!
    1 Reply Last reply
    0
  • t426556942T Offline
    t426556942T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Тільки вага))) з переноскою було 8.300 :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t876511950T Offline
    t876511950T Offline
    Наталья
    wrote on last edited by
    Красунчик 🥰 я за свого переживаю, бо в нас ЛОТ, а це до 8 кг. А щось заспокійливе котику не давали?
    1 Reply Last reply
    0
  • t332024673T Offline
    t332024673T Offline
    Ira
    wrote on last edited by
    Ну а шо робить, якщо така "колізія - підпиздець і підпиздець "(с). А якщо серйозно, то в мене попередній паспорт десь у році 15-му був закінчився, а віза канадська ще була дійсна, то в посольстві сказали або подаватися на нову, або на перевклейку старої. З обома паспортами заїхати в Канаду не міжна
    1 Reply Last reply
    0
  • t426556942T Offline
    t426556942T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Ні, але мали з собою про всяк випадок
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Р
    wrote on last edited by
    Якщо останнє щеплення від сказу вашої тварини перед поїздкою до ЄС є «бустерною» вакцинацією від сказу (а не «первинною»), ви несете відповідальність за надання всіх відповідних сертифікатів про вакцинацію проти сказу, щоб довести, що охоплення не було перервано з " первинна вакцинація проти сказу. Нагадування! Вакцинація проти сказу НЕ зараховується згідно з правилами ЄС, якщо: • Ваша тварина отримала щеплення до того, як у неї був мікрочіп; або • Ваша тварина отримала щеплення без попереднього сканування мікрочіпа. 21-денний період очікування Після будь-якої «первинної» вакцинації від сказу ваш домашній улюбленець повинен почекати 21 день перед поїздкою до ЄС. Ваш домашній улюбленець може подорожувати до ЄС менш ніж через 21 день після «бустерної» вакцинації від сказу, але тоді попереднє щеплення від сказу також має бути включене в сертифікат здоров’я. Власник тварини зобов’язаний переконатися, що його тварина відповідає вимогам країни призначення. Після того, як ваш звичайний ветеринар заповнить ваші документи, ви можете зателефонувати нам за номером 780-395-6773, щоб записатися на прийом до одного з ветеринарів CFIA. Будь ласка, бронюйте принаймні за 2-3 тижні.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Р
    wrote on last edited by
    Привіт Коли подзвонила в CFIA щоб зробити коту документи, вони відправили мені таке повідомлення. Мій кіт не має ще жодної прививки. Це означає що мені перш потрібно зробити мікрочіп і тільки тоді йти до ветеринара, щоб зробити йому вакцину?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Р
    wrote on last edited by
    Скажіть будь ласка що я маю робити? бо всі кажуть по різному і я вже запуталась🙈
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Irochkins
    wrote on last edited by
    Так. Тільки не знаю, чи у всіх. Спитайте у свого.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Р
    wrote on last edited by
    Чіп робиться у ветеринара?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Irochkins
    wrote on last edited by
    Чіп, потім вакцина. Мені в Грузії не захотів ветеринар ставити чіп і вакцину в один день, сказала почекати 5 днів після чіпа (щоб прижився) і прийти на вакцину. Але багато хто ставить в один день.
    1 Reply Last reply
    0
  • t241112839T Offline
    t241112839T Offline
    о$ычка
    wrote on last edited by
    Обычно сначала чип, потом вакцинация.
    1 Reply Last reply
    0
  • t241112839T Offline
    t241112839T Offline
    о$ычка
    wrote on last edited by
    Да, нам делал частный. Чип и вакцину в один день, но в паспорте указали в разные.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Р
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Alina_6666🇺🇦. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t760154203T Offline
    t760154203T Offline
    Андрей Артеменко
    wrote on last edited by
    Доброго дня Може хтось будь ласка написати послідовність дій в айропорту ( я лечу з котом та великою собакою ) Дякую 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет IRYNA. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t511995962T Offline
    t511995962T Offline
    Ekaterina Minakova
    wrote on last edited by
    Всем добрый день! Пролистала чат , не нашла похожей ситуации. У нас куплены билеты турецкими авиалиниями Москва-Ванкувер с пересадкой в Стамбуле и Монреале. Последний сегмент выполняет ейр Канада. После покупки билета я звонила в колл центр туркишей и мне подтвердили бронирование pet in cabin. На почту пришло письмо с соответствующим подтверждением. Я хотела сразу оплатить, но у них подвисла система и попросили перезвонить на следующий день. Сегодня утром позвонила снова и операторы сначала говорят, что да, бронирование есть, причем на все три сегмента, но когда они пытаются перекинуть меня на оплату, им система дает информацию, что все места в кабине заняты и оплата невозможна. ПРичем перевозку в багаже тоже оплатить невозмножн тоже все места заняты. Может кто сталкивался с таким? На мой вкус выглядит как баг системы из-за того, что в перелете есть сегмент другой авиакомпании (места для пассажиров на последнем сегменте тоже высечивались как все занятые), но операторы на линии разводят руками и предлагают перебронировать рейс. Помогите победить ужасных турков !!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags