Pets to Canada
-
Подавали заявку 2-3 тижня тому на квитки від фундації, заповнив форму з детальною інформацію. Нам порадили її знайомі, летали через них. Перевірена організація, виліт тільки з Парижа або з якогось міста в Португалії. Але в цій фундації нам спочатку відповіли, що з собакою не допоможуть нажаль, тільки в період з квітня, тому ми купили квитки самі. А сьогодні отримали лист, що вони все ж таки знайшли спосіб з пересадкою нам забронювати квитки разом з собакою. Оплати там тільки госпошлін і за собаку, тобто мінімальні суми виходять. ☝️АЛЕ! Заповнена форма має мати вже ваше CV, детальну інформацію і невелике ессе про ваші цілі в Канаді, на англ. Може комусь ця інформація допоможе дістатись зі своїм питомцем 🙏🥹 http://www.helpfromcanada.org/
-
Добрый день, может кто-то подскажет, лечу из Израиля транзитом через США, если я в США задержусь на несколько дней, нужно ли будет заново делать документы в США для Канады и проходить осмотр или достаточно документов из Израиля?
-
Если мы делали обработку от паразитов 4 января, а вылет 16 февраля нужно ли делать еще раз?
-
Есть
-
Подскажите пожалуйста
-
Доброго дня, підкажіть, намагаюсь бронювати квитки Airtransat. Повторіть мені алгоритм. Я через їх сайт купую квитки, потім телефоную за вказаним номером на сайті і через телефон купую квитки на своїх собак в багаж, на кота в салон, диктую оператору дані картки, кошти знімають, на електронну пошту приходить підтвердження. Вірно?
-
Дякую, а де ви знайшли чат їх фейсбук, так же набагато зручніше
-
Мабуть можна і так як ви написали, та ми робили трошки інакше. Купляли квитки собі, а потім писали АірТрансат в чат Фб, вони задали кілька питань, підтвердили що є можливість додати тварину і скинули посилання на оплату. Після оплати так, прийшов квиток з петом в салоні