Pets to Canada
-
Доброго дня, якщо я вже купила квитки на собаку чи потрібно мені ще дзвонити на гарячу лінію або писати лист на рахунок собаки? Питаю, бо знаю, що є обмеження в кількості тваринок на літаку і переживаю, щоб все було окей Перевізники Air Canada i Brussels Airlines
-
Я сподіваюсь, що мій кіт буде, скажімо так, користуватися пелюшками в переносці. Як показує практика, це для нього не проблема, навіть у невеликій переносці. А от переносний лоток - о, це трагедія, він так не може, для нього лоток - це справа інтимна на посідєть-подумать. Розслабитися чи не знаю, що йому потрібно. Якщо в вас немає досвіду з подорожами, думаю, треба брати все, що можна, і лоток, і пелюшки.
-
Спасибо за идею со шприцом. Мы будем в дороге 4 дня (частично с остановкой в гостинице, но у нас кот - нежный бутончик 🥰, от стресса не будет сам есть и пить). Я как раз так шприцом ребёнка выпаивала, когда он болел маленький и никакие аргументы ещё повлиять на него не могли. Сажала, включала ему мульт и каждые пару минут по чуть-чуть впрыскивала водичку
-
Скажите как сейчас возможно перевезти собаку с Израиля в Канаду?
-
Паспорт чип
-
Прививка в октябре
-
Да, какие доки есть у собаки?
-
t.me/petstocanada/160405?single
-
Можно просто дорого
-
Транзита нет