Pets to Canada
-
Какие у вас параметры, что вы не проходите? Откуда такая информация?
-
Компания Дели дог из Варшавы-Торонто. 2000 долл нам считали в прошлом году если карго. Откуда 4к?
-
Какой у него рост в холке и ширина в груди и вес?
-
Як доїдемо буду в курсі всих деталей, обов'язково поділюся! 🤗
-
Ось буквально дзвонили по всім можливим фірмам, дуже багато обзвонили посередників і авіакомпанії. Є нюанси в усіх ми скидали параметри то в Карго для нас треба велика дерев'яна клітка на замовлення знову таки за словами перевізників и оцих людей що займаються транспортуванням, тому вирішили дешевше самотужки і з пупсіком одним рейсом Люфтганза або Кондор єдині з ким так можна при наших габаритах
-
Я вже сюди скидали по вашому зразочку і ми в принципі вже вирішили ( дуже дякую за поради, на них і зупинилися),як і що робити, тому не бачу сенсу знову все заново обмусолювати з тим Карго !:)
-
Да знаю я)). Просто писал автор о росте 80+ и что карго надо. 80+ это с головой. Просто интересно)
-
Да я так и поняла, спасибо😀. У вас прекрасные параметры. Как у нас.
-
Це параметр D з прикладу параметрів 81см - і це так дуже мінімально можливо 😅 карго бо Брахіцефал на сайті KLM корсак в списку
-
Доброго дня, хтось літав Austria Airlines? Чи є відгуки? Будемо летіти з мопсом. З приводу таких пород, на сайті пише попередити завчасно. Можливо підкажете як найкраще доставити таку породу, в нас нажаль квитки на Austria Airlines..( з Відня до Монреаль)
-
24 Лютого.. якщо не пустять в салон, то будемо шукати варіанти доставки через фірму. Но по розмірах переноски (мʼякої) він вписується а по вазі ні.. (