Pets to Canada
-
Має бути відмітка про застосування препаратів проти зовнішніх та внутрішніх паразитів. Обов'язково з датами, бажано з наклейками з препаратів (якщо є) або підписом ветеринара.
-
Так.
-
Кто сталкивался с таким: дала вчера симпарику трио (от всего). Но пока не знаем, когда полетим, ждем еще паспорта. За сколько дней до вылета допускается такой вариант обработки от паразитов? Там таблетка от всех паразитов, блох, клещей. И подходит симпарика, нексгард?
-
Добрый день Можете уточнить пожалуйста, а то запутался уже :) Если ехать из ЕС в Канаду Есть международный паспорт, и там есть страницы где отмечается осмотр у ветеринара. Нужно ли брать дополнительно какой то сертификат который меняется в аэропорту?
-
Мені сказали, що додаткова треба за 5 днів обовьязково у Ветерінар. Хоча я даю сімпаріку по графіку
-
Дякую! Та думаю, що тоді перед поїздкою ще дам їм таблетку. Я раніше не ставила печаток в паспорти і клеїла наклейки такі, але сьогодні попросила печатку.
-
Всім привіт. Щойно на поїзді заїхали в Польщу ( Київ-Хелм). Пройшли ветеринара швидко. У собаки був паспорт, чіп і щеплення від сказу. Титрів та форми ф1 не було в їх не питали навіть. Без проблем видали дозвіл на в'їзд.
До мене була жінка з котами, у яких взагалі нічого не було, їм на місці зробили щеплення від сказу і теж дали дозвіл