Pets to Canada
-
Вообще нет, а собакам ещё и титры надо
-
Можно, но я бы на вашем месте обзавелась и польским, хотя уже нет времени на это
-
Добрий день, допоможіть будь-ласка устаканити всю прочитану інформацію в голові. Ситуація така: в березні автобусом їдемо 26.03 з йорком з України в Варшаву, потім 27.03 вилітаємо з Варшави, пересадка Франкфурт ідо Калгарі. З документів на собаку є паспорт ( виробляла в Польщі), чіп (теж чіпували в Польщі), аналіз на титри антитіл (здавали в Польщі в квітні 23 року) всі дійсні прививки, дегельментизацію перед виїздом і сертифікат ф1 зробимо. Що ще мені не вистачатиме з документів? Ф1 на міжнар сертифікат прикордонники не поміняють, сказали, бо титри зроблені не в Україні, а в Польщі. Чи потрібно буде мені ще їхати на Гагаріна 15 по сертифікат здоров'я польське? Боюсь, що не посадять на літак. Вибачте що так багато, просто голова обертом від всієї прочитаної інформації
-
Откуда вылет? t.me/petstocanada/160299
-
Госвет вам все равно надо для ф1... Тула приезжаете с питомцем и делаете они охотно берут взятки, но у вас и так порядок, но если что 500 грн на столе решает
-
Більше аеропорт цікавить, а то буде мені сюрприз, якщо не посадять без того міжнародного сертифікату
-
Мне выдавали ф1 и сертификат по испанским (сделанным правда в немецкой лаборатории) титрам и все ок
-
Всё у вас в порядке, титры проверяют поляки, а не украинцы, ф1 выдают и без них, доп осмотр не надо будет. И пусть не выдумывают про то, что не могут проверить
-
Можна і українського? Якщо так, то державного чи приватного?
-
І як виходили з ситуації?
-
Вы проверяли, у вас акредитированная лаборатория? И ф1 просто меняют не сертификат и все, ничего больше не нужно. Дают все с европейскими титрами.
-
Що титри антитіл зроблені в Євросоюзі і вони не можуть перевірити, чим робили їх, чи я просто довідку сама скліпала в якомусь ПДф редакторі
-
Ну так а какие могут быть причины для отказа?
-
Я напевно не так виразилась, ф1 мені дадуть, а от не поміняють його на міжнародний сертифікат для вивозу тварини, так мені на митному пості повідомили
-
В аэропорту вообще ничего кроме паспорта не посмотрят
-
Это и не их дело...в любом случае титры не украина проверяет