Pets to Canada
-
Подскажите, пожалуйста, где посмотреть, нужно ли кастрировать сучку (той-пудель)? Или это в Канаде не важно?
-
Ой, если собака с украинскими документами, то для того, чтобы завезти в Америку, нужно получить разрешение на ввоз от CDC ( орган по контролю за животными типа). Для этого указать рейс прибытия,дату, кто сопровождает (должен выступать хозяином в документах) и адрес проживания в Америке. И лететь только в определенные аэропорты.
-
Привіт, перевезли нашого Джек рассела (11,5 кг) з України в Канаду, якщо всі документи є і правильна клітка, то проблем немає, всю історію писати не буду, бо вона банальна. Хочу наголосити на Сертифікаті про вакцину від сказу, а не лише про сертифікати з таможні. Цей сертифікат має видати та клініка, яка остання робила вакцину від сказу і стоїть печатка, він спец.форми цей сертифікат, в принципі вет.лікар має знати і наголосити на ньому. Чому це важливо?! При виході в Канаді вже з таможеної зони, Вас відправлять на перевірку доків собаки і там дивляться лише паспорт і цю довідку. І коли ти летів майже 10 годин , чекав 2 години в черзі на доки, потім тяжкий багаж, то я була рада, що вона є і я на це витратила мало часу, не чекала поки собаку перевірятимуть .
-
Доброго дня! Вітаю, що добрались! Чи можна деталі в Приват? Планую теж летіти з Джек раселом, але моя 7 кг. Цікавить Ваш маршрут!
-
Вибачте, Ви праві 😌
-
Не накручуйте себе. Якщо у собаки здорове серце - нормально перенесе. Я везла 17 лютого бабцю- спанієльку. Їй 13,5 років! Нормально долетіла. Була довга пересадка. Ми гуляли, вони їла, ходила в туалет. Трохи нервувала і шукала власницю, але нормально загалом.