Pets to Canada
-
Якщо зробите в Європі нову вакцину та паспорт, то треба чекати 28 днів (вимога Канади). Тоді тільки зможете летіти.
-
Ви не зможете доказати свою правоту, як не змогли її вже доказати в аєропорту. Робітники авіакомпанії "вирішили" що той паспорт і вакцина не дійсні, особливо без сертифікату. По вимогам Канади треба щоб від вакцини пройшло 28 днів. Тут знову авіакомпанія "стане в позу" і все.
-
21 день по Європі. У Канади 28-30. Кілька сайтів офіційних, вони так точно згоди між собою не дійшли, чи 28, чи 30. Тому я завжди беру 30 днів, щоб не було проблем. Сайти не зберігаю, мені немає потреби) можна в інтернеті знайти
-
-
Вот про 28 дней. Про повторную вакцинацию не видела информацию. Но скажу точно - спорить бесполезно. С авиакомпанией, с таможней в Канаде. Вот просто бесполезно. Если он "Я тут закон" решил, подумал или сделал- Вы ничего не сможете доказать, если этого нету строго в законе, которым все руководствуются...
-
Добрый день всем участникам Год назад благодаря этой группе я перевезла кошку и собаку из Украины во Франции, а потом в Канаду Но обстоятельства изменились и мы возвращаемся Интересует опыт путешествия в обратную сторону, включая все моменты с документами Заранее благодарю, кто откликнется 😉
-
Ну пусть будет так🤣