Pets to Canada
-
Я б вас всіх з'їла від вдячності❤️❤️❤️ Ваша підтримка безцінна. Написано українською, але будемо робити огляд попрошу, щоб написала англійською.
-
Речь о вет паспорте. Вот об этой странице
-
Ні. Цікавилась в кого який досвід 😁
-
півтора роки тому десь у франківську так сказали і десь рік тому в одесі в приватній так само. сказали не мають права більше, все тільки через державну
-
От у нас вийшло три паспорти - 1 в приватній клініці 2 під час початку війни в Словаччині 3 зробили в Україні офіційний
-
зараз приватні не видають їх взагалі, не врахувала, що паспорт могли отримати до того 🙈
-
Спасибо
-
Хай так і буде)
-
Статья: Из Канады в ЕС (и др. страны)
-
Підкажіть щє будь ласка інформацію з приводу зворотнього виліта з собакою з Канади до ЕС. Треба знову проходити огляд и всі процедури?
-
Мені довелось після чипу і вакцин в приватній бігати в державну за паспортом, потім назад в приватну вклеювати ті вакцини з їх печатками В державній багато ругались на приватних, бо держ лікарю довелось вписувати чип і ще щось з заліпухи від приватних і підтверджувати своїми печатками Ну і вакцини стали тижнем пізніше в паспорті, чекав карантин до здачі титрів не 30 днів, а 37 Ну і збрили за паспорт 350грн =/ я потім дізнався, що він 52грн коштує
-
хз, в одесі лікар сам казав, що правила дурні і це не зручно, але як є 🤷♀️
-
Здравствуйте,у кого-то есть номер ветеринара у кого можно взять консультацию он-лайн ?
-
він коштував 52, то з вас походу взяли за «огляд» тварини)) (як і з мене). за паспорт треба було платити на рахунок, а за огляд готівочкою)
-
Твій вет Київ Там же
-
Безкоштовна ветеринарна допомога онлайн Україна. ГРупа в телеграм
-
Конечно, местный ветеринар подсг
-
А в Калгари наобог) для читателя
-
Я мав гроші на карті і за паспорт теж не сміг розрахуватись, скидав гроші комусь на карту, начальнику відділення напевно Бо врач і ресепшн не могли підтвердити чи прийшли гроші)
-
Добрый вечер, кто-то летит с питомцами 29 февраля в Калгари с Парижа? У нас первый длительный полет, нервничаю очень :( Европейский паспорт есть, вакцина от бешенство сделана.
16 Jan 2023, 06:08
147732/174755
11 minutes ago