Pets to Canada
-
Привет. Подскажите, на сколько важен второй пункт в записи о вакцинации? Если он не будет заполнен, могут возникнуть проблемы при посадке на рейс?
-
Сервисы доставки животных
-
Добрый день Подскажите какие лакомства покупаете в Канаде кошкам? Не вредные что б были В Украине покупала Gimcat
-
Вы в Какой провинции? Мне женщина с Украины согласилась привезти некоторые лакомства кошке,5 пакетиков по 40гр Gimcat и сказала за саму доставку 25$ возьмёт.
-
Спасибо за ответ
-
Вы тут что-то заказывали?дорого доставка?
-
Украина...
-
Я вже привіз 20кг пасти, дякую за відгук
-
Спасибо, значит в Украине именно 30 дней до вылета, вернее " до выхода из квартиры"делать ревакцинацию... Но титры то годны, так как сроки не просрочены.
-
Даже если это ревакцинация?
-
Всім привіт, не помітила чи тут була така тема але сподіваюсь на вашу допомогу) Я в Канаді, а моя кішка у Львові з мамою, всі документи зробили, лише чекаємо завершення карантину. Мені терміново потрібно забрати її сюди чим швидше, бо мамі потрібно в Польщу, і вона не може брати з собою кішку. Зараз домовляюсь зі знайомими чи зможуть передати, але якщо ж вони не зможуть..а через компанію дуже дорого і самій летіти туди назад дорого, і от питання, чи можна передати тваринку саму, просто посадити на літак, якщо так то як це відбувається?
-
Так, можна
-
Идёте в магаз, и читаете)
-
Доброго вечора! Таке питання, плануємо в наступному місяці їхати з України до Канади з котом, але не пройшло 90-денного карантину з моменту збору крові для сертифіката на антитіла від сказу (зробили 24.01.2024). Читала тут у групі, що є шанс проїхати через Румунію/Молдову, чи проїжджав хтось? Дякую за відповідь!
-
Відправте маму через Румунію, а далі як планувала, в Польщу Upd: дочитав про небажання брати з собою😰
-
Но если докопаются
-
та за це я знаю, я питала чи можливо саму передати, вже зрозуміла що ні. Тож буду щось інше думати. Дякую всім!
-
Если вета нет, можете ехать на свой страх и риск
-
Могут конечно, это неправильно. Идите к вету, пусть меняет
-
Могут быть проблемы 😞? У кого есть опыт? Кто сталкивался ?
16 Jan 2023, 06:08
Post 147845 of 172538
15 minutes ago