Pets to Canada
-
Там всего 2 или 3 лаборатории в Украине их делают
-
Может
-
У нас в Будапеште кстати проверяли как-то может ли Неовет делать титры, обсуждали что-то
-
Та да!!!
-
Вам нужны сотрудники с других провинций?)))
-
Я придумала бизнес...
-
Друзі, підкажіть, будь ласка, можливо хтось летів з Мадриду в Канаду, Іспанія не потребує якихось додаткових документів, щоб вилетіти?
-
Там майже ніколи нема людей для цього. Їдьте з твариною до о Лікаря. В чому проблема?
-
Не на всіх КПП. Краще вже в Харкові, або Київ, Львів, інші міста по дорозі якщо Ви на авто, якщо потяг/автобус, такої можливості не буде
-
Статья: Из ЕС (и др. стран) в Канаду
-
#fromeu
-
Прочитала, дякую. У нас можливо тільки в Харкові обміняти Ф1. І обов'язкова присутність тварин. Для мене це проблема, бо варіант тільки таксі щоб дістатися. Питання чи можу я отримати білий сертифікат вже на кордоні?
-
Нас огляне лікар в моєму місті, в державній клініці. Видасть зелений сертифікат. Я не розумію навіщо до Харкова везти тварин щоб просто отримати інший папірець.
-
Якщо так думати, то тоді і народжуватися не слід, щоб проблем не було. Я просто поставила запитання. Дякую за відповіді.
-
Так ф1 змінюють на зелений сертифікат
-
А тут межнао
-
Я думала белый канул в лету
-
Межнар не дают, 🫤🫤🫤
-
Не заборонено
-
Я не проти правил і норм. Їду с тваринами вперше. Якщо в групі заборонено ставити питання, вибачте. Гарного дня.
16 Jan 2023, 06:08
148391/174676
34 minutes ago