Pets to Canada
-
У нас такого варіанта не було, бо Англія забороняє перевоз тварин в салоні. Але якщо Ви думаєте що карго обійдеться Вам дешевше то ні. По перше це також не безкоштовно,а по друге чи Ваш кіт витримає такий довгий переліт в постійному стресі.
-
Якщо є варіант з собою брати то в салон то це єдиний варіант!!!
-
вот поэтому я чутка и застрял. там где билет подешевле, там ток в карго холд. Там где цена двое выше , можно в салон. вот я и застрял. Либо сэкономить и кинуть кота в холд со мной. Либо Потратится, как купить отдельный билет коту по цене взрослого человека... А есть приблезительные ценники этих очень дорогих карго компаний? у меня уже 8й час вечера, боюсь дозвонюсь до подобных местных ток завтра
-
Про 6 часов, это были правила China Airlines. На данный момент я думаю на счет Eva Airlines, Japan Airlines и Korea Airlines. В Ева Эирлайнс 800$ билет, скотиша в списке запрещенных в холду нет, поэтому делаю вывод что можно и в холд. вот в японских 500 дол билет, но животное в холде. По поводу пород, на сайте я не нашел точный список вообще, ток бронхи...собак но не котов. А корейские билет 1000$ , и там животное можно в салон и в холд. Скотишь в списке есть бранхилала.. но как я понимаю даже если он в этом списке, то в салон то уж точно можно? везде цена на животное около 400-500$ fee
-
Добрий день Маю міжнародний сертифікат з України з місцем призначення Польща. Далі плануємо їхати Варшава -Кельн-Париж-Канада. Вся поїздка займає 7-10днів, отже в любому випадку перед вильотом в Канаду маємо повторити огляд, вірно? Підкажіть де в цих містах можна це зробити?(ветеринарні клініки)
-
Добрий день. Щойно прилетіли до Канади з трьома котами. З України виїжджали 21.02 (огляд і сертифікати брали напередодні 20.02), виліт із Варшави був 01.03. У ДПСС запевнили, що не потрібно ніякого огляду перед самим відльотом більше, бо в сертифікаті вказані всі пункти (в т.ч. транзитні). Жодних проблем не виникло - ні в Польщі, ні у Франції (де була пересадка), ні в Канаді 👌
-
ми у Польщі, маємо польський паспорт для собачки, у якому щеплення від сказу і чіп