Pets to Canada
-
Орієнтувався на цю статтю. Нажаль.
-
Орієнтувався на країну прибуття, а не транзит. З пересадкою в Лондоні є якісь нюанси? Англія не член ЄС.
-
Привет Dreet. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Підкажіть, будь-ласка, чи підійде така переноска для кота у салон літака?
-
Привет Дмитрий Черный. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Здравствуйте, буду благодарна за рекомендации конкретных моделей доступные в Турции для котов весом 5 кг. Из всего списка пока только этот рюкзак самый вентиляционный. Так же окончательно не знаю что лучше - рюкзак или сумка все таки? В рюкзаках не нуждаемся , так как сами будем в них, поэтому лично для нас пока нет разницы
-
И вот такая еще как вариант
-
Привет Airin. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Тут треба перевіряти по висоті та ц взагалі по габаритам разом з колесами, бо вона буде у вас під переднім сидінням, там простір обмежений.
-
Ми летіли з приблизно такою, перед посадкою після реєстрації на рейс мене викликали по гучномовцю я прийшов з кішкою жіночка подивилася, попросила щоб я підняв кішку щоб перевірити чи вільно вона в ній стоїть ну і все. Це було в Мюніху. В Торонто я вписав в декларацію що везу тварину, прив виході я навіть і не зрозумів толком де був той паспортний контроль )) відсканувати паспорти і пішли, тварину нікому не показував і ніхто нічого не питав, це особисто моя історія.
-
Привет Валерий Крюков. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Спасибо, наверно остановимся на этом варианте
-
Доброго дня хто може надати контакти брокера по розмитненню собак у Едмонтоні? дякую
-
Така переноска підходе?
-
Так, без колес
-
Замеры клетки
-
Безкоштовно віддам. Ірландія
-
дайте контакти будь ласка, доїхали добре? теж маю 3х малят
-
Спасибо