Pets to Canada
-
Не можу розібратися яки необхідно мати паспорт свому товаришу для Канади
-
Любой международный, то есть информация должна быть продублирована на английском
-
В нас такий
-
Українцям достатньо мати міжнародний український паспорт щоб летіти ну і там чіп прививки довідки. Деякі люди без паспорта заїхали в Європу і робили собі європейські. Але то необов’язково
-
Переживаю дуже, моя собака разом с переноскою мьякою 7,6 кг( це після сніданку , вибачте)) але вона (собачка) довга 🤦♀️ майже 60см, купили переноску 51х24х25 см Отаку Як гадаєте буде норм? Летимо LOT прямий до US NY
-
Я була в польщі але паспорт не переробляла. У мене міжнародний паспорт старого зразка. Мені пропонували дістати за якісь там додаткові гроші нового зразка але я то не буду робити. Люди летять з різними українськими паспортами. Головне щоб прививки і чіп був
-
Я переробила і тепер у мене два)))
-
Де ви таку купували? І вона змивається можна висоту притиснути до 20 см?
-
Як не видають? Тож писали що дають у державних вет клініках
-
Мабуть можна було і переробити але я вже стільки понароблювалася з тими котами блін. У мене навіть титри є для котів хоч ніхто їх не вимагає. Але про всяк випадок зробила. Прививки якісь комплексні від всього чого тільки можна.
-
У вас такий?
-
Ні у мене трошки новіший але не самий новий
-
Ну хоч є номер В нас як книжечка і все
-
У меня титры были, я ему говорю вот берите, -не надо, даже не открыл
-
Спасибо )
-
2000 крон жалко 😅
-
Здравствуйте, скажите пожалуйста пустят ли в самолёт с двумя, котами в перенске? Или их нужно как то по другому перевозить. Переживаю очень.
-
Для Европы и для Украины они все равно нужны) Ветеринар поляк сеголня рассказал что для того чтоб привезти животное в Украину там вообще стопка бумаг нужна (
-
А какая им разница сколькими авиалиниями вы летите? У вас конкретный рейс из точки А в точку Б и темболее что есть места для животных. А вы с одним и тем же менеджером разговариваете? Может это сотрудник некомпетентный :(
-
Зависит от авиакомпании, мы летим Egiptair и у них есть такая опция, если животные живут вместе и одной породы и вес за всех не превышает 8 кг то можно перевозить в одной переноске. Ещё у туркишей такое есть. Читайте правила той компании которой собираетесь лететь.
15126/176150