Pets to Canada
-
Ми летіли 19 березня з собачкою в пересносці і скажу так в жодному із 3 літаків нам не казали засовувати переноску під седіння, просто ставили в своїх ногах і все, п вот брати на руки тварин заборонено, з нами летіли ще поряд котики і їм зробили зауваження за те , що дістали кота
-
Какими авиа летите?
-
Этого достаточно
-
Добрый день! Очень хочу поделиться клиникой в Бухаресте!! Хозяин клиники за 10€ поставит вам с нужной датой!!! осмотр и обработку от паразитов! Абсолютно без каких-то проблем Я обратилась в 4 клиники в округе, цена за услуги начиналась от 450 до 800 лей 😅 maps.app.goo.gl/R8AepviunVXYnKy9A?g_st=it
-
До речі, стюардеси не казали нічого що собака на колінах. Я пішла з нею в туалет, бо в переносці їй було не зручно, якийсь інший стюард накричав на мене, сказав що я не маю права витягати собаку з переноски, і сказав щоб я пішла на своє місце. За 5 хвилин прийшов до мого місця і заставив собаку дати до переноски і не витягати. Тут скоріше як повезе. Майте на увазі!! Моя собака дуже плакала у переносці і я не могла її там залишати 😢