Pets to Canada
-
Добрый день. Уже месяц в Канаде. Переживаю по поводу того, что кошку в аэропорту не задекларировали и пропустили просто так. Самостоятельно сделать это в arrive CAN не получается. В Гугле инфы по поводу самостоятельного декларирования не нашла. Будут ли в дальнейшем из-за этого проблемы?
-
Добрый день , подскажите пожалуйста в Эдмонтоне вет. клиники не сильно дорогие ,может ,где уже вы лечили , для кота 😊
-
Мені поставили печатку клініки. Тоді не знаю, що Вам і сказати 🤷♀️мені теж казали, що не обовʼязково, але я дуже наполягала. Може піти і попросить хай печатку клініки поставлять не лікаря. З титрами не підкажу. Не знаю
-
Друзі , от ця переноска на Lot , пройшла , питань взагалі не було , достатньо зручна в дуже легка , зверху м’яка тому проблем запхати під сидіння не було. Місця під сидінням дуже мало , тому більш тверді чи навіть якщо корпуси на спицях , дуже не зручно і важко пхати під сидіння. Ця переноска повністю м’яка , але при потребі тримає об’єм. Киці 5 кг було місця досить. Дно трохи просідає , тому поклали під дно ще картинку і було Люкс )))
-
Ми робили минулого року. Печатки у клініки немає і взагалі вони не могли зрозуміти що нам і куди потрібно написати. Тому у паспорті у нас просто запис про щеплення з підписом і даними лікаря, а також її номер (це типу як номер ліцензії). І ще нам дали рабіс сертифікат (без печатки) з усіма даними про вакцину і поруч з цим я зберігаю рахунок (інвойс з клініки) та чек про оплату за вакцинацію. У рахунку також зазначено яку вакцину робили.
-
Нам ще кілька разів передруковували сертифікат, бо вони робили помилки у номері чіпу і кличці собаки. У нас звичайний лабр, не виставковий, але їмя довжелезне у доках🙈 Ветеринар трохи була в шоці і гадала що у нас show dog, бо чого б нам ще так діставати її з документами. А ще нам дали жетончик з QR кодом, де містяться дані про щеплення.
-
Нет, всё в порядке, у вас есть пруф вакцинации