Pets to Canada
-
Можно ещё сделать рабиес, да? Врач заполнит верно или вы ..и оперировать им?) Или я ошибаюсь
-
Значит с пасхой у меня все ок.)
-
Я имела в виду, что автору может можно сделать рабиес сертификат
-
Вам выше админ написал ссылку, распечатайте, заполните сами...врач , где делали бешенство, поставит печать и все
-
Доброго дня всім. Поділіться будь ласка, чим найчастіше хворіють ваші хвостики ? Я хочу спробувати замовити укр ліки для терапії на дому.
-
Всем добрый день. Спасибо группе и администраторам за помощь в вопросах 🙏 Мы уже в Канаде. Летели с Вены в Монреаль прямым рейсом, никаких проблем не было. В самолете собака спал, кушал свой корм, пил воду, иногда сидел на руках 🤭 В аэропорту Монреаля никакой налог за ввоз животного не потребовали платить🤷♀️ Хотела бы ещё спросить тут на счет корма, какой бы корм вы посоветовали для Йорка ? Я в Европе покупала Brit care, может есть какой-то аналог по составу ? Спасибо 🙏
-
Всім привіт! Я викладаю іноземні мови - англійську, польську, турецьку Заняття проходять онлайн💻 Звертайтесь в особисті 👐🏻
-
бачила тут діляться чеками, самій було цікаво подивитись завжди, тому також ділюсь) страховку ще не оформили, у собаки був пронос з кровʼю, блювання. ентеросгель не допоміг. прийшли в швидку для тварин, нас впустили, вислухали і виставили на вулицю чекати поки хтось до нас не вийде щоб взяти в собаки мазок на ентерит, потім чекали на результат і тільки тоді нас впустили. все це зайняло 40 хвилин, на вулиці -10, ми без машини (вони знали). на додачу за цей тест ми ще і платили, хоча нас ніхто не попереджав.
-
А вони хтось вилікували? Чи лише тест?
-
так, я все розумію, але там було кілька «рівнів» скажімо так коридорів, і найперший маленький передбанничок такий 2 на 2 метри, відділений дверима зі всіх сторін. чому хоча б туди було не пустити нас я не розумію. у мене після цього стояння під снігом болить горло і температура було невелика 🤒