Pets to Canada
-
Вам выше админ написал ссылку, распечатайте, заполните сами...врач , где делали бешенство, поставит печать и все
-
Доброго дня всім. Поділіться будь ласка, чим найчастіше хворіють ваші хвостики ? Я хочу спробувати замовити укр ліки для терапії на дому.
-
Всем добрый день. Спасибо группе и администраторам за помощь в вопросах 🙏 Мы уже в Канаде. Летели с Вены в Монреаль прямым рейсом, никаких проблем не было. В самолете собака спал, кушал свой корм, пил воду, иногда сидел на руках 🤭 В аэропорту Монреаля никакой налог за ввоз животного не потребовали платить🤷♀️ Хотела бы ещё спросить тут на счет корма, какой бы корм вы посоветовали для Йорка ? Я в Европе покупала Brit care, может есть какой-то аналог по составу ? Спасибо 🙏
-
Всім привіт! Я викладаю іноземні мови - англійську, польську, турецьку Заняття проходять онлайн💻 Звертайтесь в особисті 👐🏻
-
бачила тут діляться чеками, самій було цікаво подивитись завжди, тому також ділюсь) страховку ще не оформили, у собаки був пронос з кровʼю, блювання. ентеросгель не допоміг. прийшли в швидку для тварин, нас впустили, вислухали і виставили на вулицю чекати поки хтось до нас не вийде щоб взяти в собаки мазок на ентерит, потім чекали на результат і тільки тоді нас впустили. все це зайняло 40 хвилин, на вулиці -10, ми без машини (вони знали). на додачу за цей тест ми ще і платили, хоча нас ніхто не попереджав.
-
А вони хтось вилікували? Чи лише тест?
-
так, я все розумію, але там було кілька «рівнів» скажімо так коридорів, і найперший маленький передбанничок такий 2 на 2 метри, відділений дверима зі всіх сторін. чому хоча б туди було не пустити нас я не розумію. у мене після цього стояння під снігом болить горло і температура було невелика 🤒
-
цей тест зробили просто щоб виявити чи не хворіє собака на цю хворобу, бо це emergency і у них багато пацієнтів в критичному стані, їх не можна наражати на небезпеку (це вони так пояснили). тест був негативний, тому нас пустили. собаку оглянули, сказали нічого критичного немає (розлад стався через зміну харчування). антибіотики не призначали, вкололи протиблювотне і під холку рідину щоб уникнути дегідрації. з собою дали фортіфлору. сказали що треба буде робити УЗД і рентген тільки якщо за кілька днів не стане краще, але слава богу стало.