Pets to Canada
-
цей тест зробили просто щоб виявити чи не хворіє собака на цю хворобу, бо це emergency і у них багато пацієнтів в критичному стані, їх не можна наражати на небезпеку (це вони так пояснили). тест був негативний, тому нас пустили. собаку оглянули, сказали нічого критичного немає (розлад стався через зміну харчування). антибіотики не призначали, вкололи протиблювотне і під холку рідину щоб уникнути дегідрації. з собою дали фортіфлору. сказали що треба буде робити УЗД і рентген тільки якщо за кілька днів не стане краще, але слава богу стало.
-
У европейцев ограничения десткие в весе, а канадцам норм, если на вид не крупный
-
Можно, но тогда надо лететь канадским рейсом, а до него по земле, т.к. из восточной Европы их нет t.me/petstocanada/106655
-
Підкажіть будь ласка, на який корм краще переводити собаку в Канаді? Виробники? В Україні їв Savory
-
Привіт. Підкажіть будь ласка, хто летів West jet з ротвейлером? На сайті пише, що класифікується як сильна порода і потрібна спеціальна переноска (Ящик CR 82) Чи можна її купити в Україні і як вона взагалі має виглядати?
-
Привіт, тут є хтось їхав з Канади через Німеччину з котом? Або знайомих. Екстрена ситуація. Маю квиток на літак на 4 квітня і інспекція каже, що вони не можуть зробити відповідні документи Ми маємо паспорт ЄС, діючу вакцину, яка також в паспорті Не знаю що робити
-
Коротко ділюсь нашим досвідом перельоту з собакою, такса 10,5 кг в холді: Прага-Амстердам, Амстердам- Калгарі (обидва рейси зв'язані KLM). В Празі дала при реєстрації собаки паспорт (АА той який), зелений сертифікат (я ще мала від державного ветеринара варіант білого сертифікату практично ідентичний, ветеринар казав, що зеленого не треба, але я наполягла, тому мала 2 на вибір в результаті). Нічого не питали більше, жодного питання не поставили, чіп не сканували. Собаку рано забирати не хотіли, здали за 1:20 до вильоту (в Oversized baggage самостійно). У клітці були одноразові пеленки, невеличка ковдра під ними, 2 кормушки - в одній з них ми заморозили воду за порадою з цієї групи. Собаку забрали в Калгарі знову ж таки в Oversized baggage, він вже був готовий як і чемодани, досить швидко по прильоту. Трішки покормили, напоїли, в аеропорту неможна було відкривати клітку, там і сидів, поки ми займались work permits. Все досить спокійно, одним словом🙂 Нічого з собакою офіцери не казали робити, жодної реєстрації/оплати. От з цим я не знаю, чи вимагає щось Альберта? Можливо, хтось мав досвід? Дякую❤️