Pets to Canada
-
Тут такий обмін товарами, що мать не горюй
-
Між США та Канадою?
-
Вам неправильно здається. Не можна, заборонено законом.
-
Ну мені здаєтсья можна замовити цей гепатік з штатів
-
Ви прогугліть, чи є в Канаді такий корм, як вам потрібен. Наприклад, тут немає Royal Canine Hepatic, хоча в Штатах є. Аналоги таке собі.
-
Ще раз. Корм для тварин.
-
Це приватна покупка, не має значення, де. Спробуйте, якщо так впевнено, потім розкажете 😂
-
Люди в костко американське їздять інколи з Канади, хаха і завозять продукти
-
Якщо замовити в магазині
-
Приватно? Я кажу про доставку з сайта
-
Корм для тварин приватно в Канаду не ввозиться. При чому тут обмін товарами. Таможня не пропускає.
-
Типу де логіка?
-
Бо я дивилась своєму коту корм
-
Тоді чому є доставка в Канаду з США?
-
Амазон пропонує цей вид RC, ви можете оплатити, вони вам його відправлять без проблем, але таможня не пропустить, бо він має бути зареєстрований в Канаді. Але, навіть ті, що зареєстровані (наприклад, той же RC інших видів), можуть просто не дійти до покупця. Краще вже по місцю щось вибирати. Ми це все пройшли ще 2 роки тому.
-
Хоча, зараз той же RC Hepatic можна купити і в Канаді, раніше ні. Все питання в реєстрації, а її тут роблять дуже довго, тому я рекомендую перевіряти, чи зможете ви купити на місці корм, який вам потрібен.
-
Якщо коротко, то якщо той вид корму, який вам потрібен, ви не знаходите у pet shops aбо ветклініках Канади, то шанс отримати його з-за кордону - нуль.
-
Ви можете замовити в Штатах тільки корм, який вже продається в Канаді. Якщо такого корму немає в Канаді, він не є зареєстрованим, канадська custom просто його не пропустить. Ви можете вірити, в те, що хочете, кому треба, той почує.
-
Привет Neer. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Берете марку корму, якийсь підвид. Перевіряєте, чи є вона в Канаді. Якщо немає, замовляєте в Штатах. Вам його доставлять до таможні, а потім відправлять назад, бо Канада не дозволить ввезти корм, який не пройшов місцеву реєстрацію. Вам прийдеться шукати місцевий корм. 2 роки тому наш корм був без реєстрації, зараз вже з реєстрацією, тобто його можна купити в Канаді і замовити зі Штатів (хоча який сенс). На сайтах немає списку кормів, що не мають реєстрації в Канаді.
16 Jan 2023, 06:08
154336/174331
4 minutes ago