Pets to Canada
-
Добрий день! Знову повернулася до вас. Спілкувалася з декількома людьми які займаються перевезенням тварин і вирішила їду сама їх забрати. Перечитую усі коментарі, і всерівно виникають запитання. В мене 3 котики, хочу 2 посиавити в переноску і одного в кабіну зі мною. Скорішн за все летітиму через Турцію. З Лівану МЕА а потім туркіш. Коли робитиму пересадку в Турції там є хто переносить тварин, чи я повинна їх перенести? Чи потрібно мені подавати документи в Турції що зі мною летіть 3 коти? А не тільки той який буде зі мною в кабіні. Чи матиму можливість побачити тварин під час перельоту( 15-19годин) можливо потрібно буде підгодувати чи ще щось? В Торонто- декларація, всі документи. Забирати тварин де саме? Де багаж чи є спеціальний відділ для тварин. Хочу все детально пропланувати, щоб не турбувати вас . Щиро вдячна терпіння вам
-
Вы можете во многих авиа купить два места в холде на человека. У вас точно нет попутчика? С большой вероятностью могут отказать в провозе двух котов в одном холде
-
Всім привіт! Є питання, коли настане час вакцинувати собаку в Канаді, штамп про вакцину ставиться у наш міжнародний паспорт? Чи треба якийсь їх купувати?
-
Ага, окей. Дякую за відповідь. Доречі, вас просили проглистуватись і оброблюватись перед вакцинацією?
-
А оце для мене нова інформація, що за рецептом. Всі обробки за рецептом чи тільки ця? Я bravecto даю
-
Обробки робить власник тварини самостійно
-
Для обробок від кліщів / глистів нам виписали Simparica Trio, вони за рецептом, то ми тільки будемо їх забирати
-
Ми вакцинували в Торонто 3ма вакцинами: DA2PP/Lepto, Bordetella, Rabies, всі стікери просили поставити в наш міжнародний паспорт. Попередні обробки не вимагали і не дивились, але в нас були