Pets to Canada
-
Могут продублировать, и наклейки обычно есть
-
В салон мелкие сто долларов в среднем, ветеринария лечит усыплением из-за неподьемных счетов
-
Это синдром вахтёра сработал
-
Нам ставили у клініці, та ще й сказали: дуже добре, що в вас є єдиний документ-европаспорт, бо в нас (тобто у Канаді) зазвичай лише бумажки). Але від сказу в нас ще є окремий сертифікат.
-
Так, але не завжди. Думаю, що якщо ви в клініці зареєстровані, то можна приїхати и так купити. У всякому випадку, в нас так. І в нас було таке що ми по приїзду зареєструвались у клініці, там внесли усі дані собаки, а за місяць до наступної вакцинації приходив лист-нагадування попереднью))
-
На своєму мінімальному досвіді Чоловік знайшов оренду квартири за 2 тижні ( нас 2 + 2 собаки 8 та 10кг) в різних групах ФБ . Я з собаками ще не прилетіла , тому як в побуті ще не перевіряла. Але думаю , якщо їхати з твариною , то дуже важливе питання фінансів , бо утримувати геть недешево …(
-
Нас 5 человек, 2 чихуахи. Сняли таунхаус. Пришлось побегать. Когда мы говорили, что у нас 2 собаки- ок, 30-50$ доплата за собаку. Но когда спрашивали сколько вас людей, и слышали что нас пятеро-извините, вы нам не подходите).
-
Рентал апартмент берут
-
-
Посмотрите на ютюбе масса полезной информации
-
Разные типы собственности Рентал дома принадлежат фирме и там проще правила. Кондо в частной собственности и хозяева сами решают