Pets to Canada
-
www.acana.com/en-CA/cats/cat-food/grain-free
-
Ні, через Стамбул титри не треба, якщо зі Стамбулу до Канади у вас прямий переліт, без пересадки в зоні ЄС.
-
Якщо ви вже в ЄС, не треба.
-
А если зона ес транзитом? Без выхода собак из транзита?
-
Ні, не треба. Можна або в паспорт знайомого вписати як "другого власника", або у справку здоров'я (ту, що береться за 48 годин), як перевізника.
-
Також не треба.
-
Спасибо огромное❤️❤️
-
Я б і без кішки так не ризикувала, якщо у вас не єдиний квиток на весь маршрут. Якщо ж треба робити нову реєстрацію та забирати багаж під час пересадки, ви 100% не встигнете.
-
Уже несколько недель так
-
Ви маєте залишити корм для собаки, коли будете здавати її в багаж. Її мають погодувати та налити води під час пересадки. Можливо, навіть вигуляють, якщо в аеропорту є та працює готель для тварин з персоналом. У вас доступу, скоріш за все, не буде до кінця перельоту (якщо у вас єдиний квиток).
-
Хіба мопсів беруть в багаж?🤔 Здається, у всіх авіакомпаній вказано, що всі породи з коротким носом перевозити в багажі заборонено, бо вони не хочуть брати на себе ризики...
-
Титри не потрібні, якщо у вас з Туреччини прямий переліт до Канади. Треба зробити справку здоров'я за 48 годин до вильоту (з дезпаразитацією, щоб ветеринар поставив дату та розписався) та в аеропорту перед вильотом обміняти її на вивізний сертифікат.
-
Дякую
-
Скажіть ветеринару, що вдома обробили, головне, щоб він вам погодився поставити свіжу дату обробки. Можливо, у вас ще наклейки залишилися від препаратів, можете наклеїти в паспорт.