Pets to Canada
-
Многое ещё и от страны зависит
-
Если муж не собирается выезжать, то оставьте кота с ним
-
Просто моего коту 15 лет он с мужем в Украине, и я не знаю что лучше забрать его или оставить, поэтому пока сделала паспорт, прививки и чип и если буду выезжать с ним через Молдавию, хочу понять сколько можно быть в Молдавии а потом в стране транзитной, так как дорога без остановки ударит по его здоровью сто процентов.
-
Есть нюансы, не совсем уверена что он справляется, другого кота он усыпил пару месяцев назад из-за болезни, которую пропустил. Тяжело.
-
Не в Канаді, але лікували лямбліі. Готуйтеся, процес муторний. Лямбліі можна пролікувати дронталом. Ніби його можна тут у ветів придбати, на рахунок інших не підскажу, не стикалися. Моя особиста порада: купуйте пароочисник, і кожен день тижні два мінімум обробляйте житло парою, все де тусується тварина і де є ваше взуття. Найпростіші складно вивести, бо перезараження іде по кругу, те що в тварині, можете вбити, але яйця розвиваються і так по колу. Тому треба методично до цього підходити.
-
Я уже нашла кота, спасибо за подсказку В эту группу кстати пыталась писать, регестрировалась. Мое объявление постоянно удалялось и админы до сих пор не вышли на связь
-
Привіт. Хто в Києві робив паспорт/щеплення/чіпування, чи реально все зробити в один день в держ. клініці? Як багато часу зайняло? Чи треба попередній запис? Можливо, можна у приватних (не дуже дорогих), щоб приїхати і все зробити? Буду вдячна за будь-які поради