Pets to Canada
-
Вітаю, чи може хтось знає не дорогу ветеринарну клініку в Калгарі?
-
Привет Аня 🇺🇦. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Шкода, бо то космос а не ціни на вет послуги 😐
-
Такого не буде в Канаді, ціни будуть +- однакові всюди
-
Статья: Из Украины в ЕС (и др. страны)
-
#fromua
-
Все інше на власний смак
-
Паспорт, чіп, сказ, титри та карантин 3 місяці, якщо через Польшу та Словаччину.
-
Має бути як мінімум 4 місяці для виїзду та перельоту *перевірте це*
-
Welcome to Canada:(
-
Доброго вечора. Скажіть будь ласка. Маємо кошенятко 3 місяців. Хочемо їхати в Україну, і забрати її з собою. Що ми повинні зробити, паспорт прививки? Буду дуже вдячна за відповідь.
-
Привет Darren Whitaker. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Привет Darren Whitaker. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Дякую,
-
Можете розмістити своє оголошення в групі там є такі запити, перевезти посилку документ, шукаю попутника www.facebook.com/groups/1044331789295041
-
Подскажите пожалуйста, где в Киеве поменять Ф1 на евро и международный сертификаты, и нужно ли собаку везти с собой? Заранее благодарю!
-
Подскажите пожалуйста, Ф1 выдают в Киеве только на Волынской 12?
-
В январе я фотографировала список на Волынской, думаю, ничего не изменилось
-
Дівчатка, я роблю опитування, для мого ветеринарного діла) поділіться будь ласка, які породи собачок ви маєте? Якщо маєте котиків, то яку приблизно вагу вони мають? Дуже дякую за допомогу ♥️
-
Кіт, 5.5 :)
16 Jan 2023, 06:08
156252/174376
5 minutes ago