Pets to Canada
-
Почему в Канаду было как лететь
-
Что за размер собаки
-
Не сходится что-то в показаниях
-
Француза в салоне привезла в марте этого года девушка из этого чата. Я с ней до сих пор на связи в личке, если хотите поделюсь контактом. Она Вам все расскажет их первых рук. Марина ещё потом через всю Канаду везла собакевича в поезде, т.к. по Канаде уже нет рейсов, берущих такого размера собак в салон.
-
Я вже точно піду навчати сервіс дог, але вага собаки в тої дівчини була 13 кг
-
Яка вага точна? Все ще можна пробувати американськ авіа в салон. Air Transat та ESA
-
Ось їх прайс)
-
І яка ціна?
-
Француз, більше 10кг
-
Єір Транзат та емоушинал суппорт
-
А що там за собака і салон? Франц будьдог? Американські авіа беруть, якщо там не слон
-
Ну так давайте контакты
-
Щиро вдячна ребятам за їх справу. Я не знала і навіть не уявляла, наскільки переліт собаки з Польщі до Канади може бути таким спокійним досвідом для мого французького бульдога. Ребята допомогли з переноскою, документами, брокером та організували нам прямий рейс з Варшави до Торонто. Надавали рекомендації як привчити собаку до клітки та зменшити стрес. А ще дуже підтримували мене, як власницю і були постійно на звʼязку. Моя собака прибула в Торонто дуже щасливим. Наче і не було ніякого перельоту, і це мене дуже здивувало, бо я очікувала дуже сильного стресу. Дякую вам ребята за вашу відповідальність, сервіс та підтримку на кожному етапі)
-
Написала, задоволені)
-
Та всё вариант, просто ищите отзывы не на из ресурсах, и задавайте вопросы
-
Це теж не варіант?
-
Варшава - Торонто - 2150 евро У вартість входить: митниця у Польщі термінальний збір у Варшаві прямий переліт у Торонто У вартість не входить: документами переноска IATA доставка до Польщі брокер у Канаді
-
Знайшла компанію, яка займається перевезенням тваринок та документами, запросили ціну близько 3000€
-
Зрозуміла, дуже дякую!
-
Можете будь ласка пояснити чому? Мені пояснили що це як варіант
16 Jan 2023, 06:08
Post 156974 of 172568
35 minutes ago