Pets to Canada
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста кто знает, где можно оформить сертификат Service dog / Emotional support dog?
-
Всем привет! Помогите разобраться, пожалуйста 🙏🏻 Летим из Израиля в Торонто с остановкой в Варшаве. В Варшаве выходим на 6 часов из аэропорта. Собака 2кг летит в салоне. Правильно ли я понимаю, что в таком случае нужно 2 заявки делать на вылет и в Европу и в Канаду? И потом обе заверять у мехози? Ветклиника сама не очень в курсе. Титры, вакцинация, все есть. Заранее спасибо
-
Вітаю! Буду дуже вдячна за пораду❤️ Планую на червень купити квиток з Німеччини до Торонто з собакою- Французький бульдог, 2 роки) Підкажіть, яку компанію обрати щоб не було проблем? Документи всі є, стерилізована, проблем зі здоровʼям немає) Дякую наперед❤️
-
Супер, дякую ☺️
-
Вітаю, підкажіть, будь ласка! Батьки мають привезти нам нашу собаку до Калгарі. Маршрут - Україна/Париж/Калгарі. В паспорті вказана тільки я, тобто потрібно просто вписати маму як іншого власника. Але в титрах власниками вказані я та чоловік. Чи будуть з цим проблеми при перетині?
-
Можливо комусь цікаво. Ми в Канаді вже рік і ось зробили щорічну вакцинацію (рік тому як прилетіли робили щеплення від сказу) Лікар сказала що у них вакцинація від сказу робиться раз на 3 роки, але якщо нам потрібно, то ок. Все зробили, рабіс сертифікат видали, в паспорт запис зробили і навіть штамп клініки поставили.
-
Не нужен он вам
-
Не совсем понимаю что именно вы хотите, из канады вам надо сфиа сертификат, ну или если у животного паспорт ЕС, то и так пускают
-
Для вьезда из Украины в ЕС нужны
-
Вы можете рискнуть выезжать чере румынскую границу, так пока всех пропускали не глядя в документы...что будет через три месяца не знаем. Но сам факт наличия титров уже хорошо, но поляки будут считать дотошно все дни для карантина, отсчёт от даты забора крови