Pets to Canada
-
Доброго дня шановні 😌 Хочу запитати у вас з приводу зоомагазинів : може хто порадить зоомагазин у Ванкувері ? І ще , скажіть хто знає , в зоомагазинах продають табл від кліщів по типу як в Україні Сімпаріка НекстГард ? Або можливо є аналоги ?
-
Зрозумів , дякую вам 😊
-
В Ванкувері будь які саме пет стори
-
Тільки Єдвентедж продають
-
Вони по рецепту
-
Не продають
-
Ми перед виїздом до Канади , обробили песика від кліщів та паразитів препаратом Bravecto, термін дії 3 місяці , про що є відмітка у паспорті з печаткою вет клініки. Також ми взяли з собою декілька табл на перший час Чи потрібно робити записи в паспорті ? Якщо так це можна робити самостійно чи треба йти до ветеринара щоб він поставив відмітку ? Чи як бути в цій ситуації ?
-
Добрый вечер подскажите пожалуйста чтобы вывести кота с Канады в Милан что нужно? И ещё скажите пожалуйста если вывозит не владелец кота ,что нужно для этого?
-
Можете не помічати
-
Статья: Из Канады в ЕС (и др. страны)
-
#fromca
-
Ось це розумію, що до 26.05 потрібно зробити проти сказу, лікар уточнила за ту, що вище. А я не пам'ятаю, що то...
-
Підкажіть, будь ласка, що це за щеплення? Обов'язково його робити?
-
У нас 30 см зріст, але в переносці завжди лежала. М'яку можна прим'яти переноску. У нас все було добре.
-
Тільки сказ треба доя подорожей
-
По сказу розумію, а ось та інша
-
Ой, ось ця цікавить
-
Вы открыли страницу "Щеплення проти сказу" До 26.05.2024 вам нужно сделать повторную вакцинацию от бешенства
-
Нажаль я не знаю всі вакцини на пам'ять
-
Відкрийте гугл, вбийте, і він вас розкаже
16 Jan 2023, 06:08
157263/175515
about 4 hours ago