Pets to Canada
-
да, спасибо большое за понимание. у вас хорошая группа!
-
да есть рейсы из грузии через схипхол. мы пытались месяц назад улететь вместе с одной собакой, но нам сказали что не могу взять собаку так как пересадка была минимальная 5 часов, а нужно до трех часов. полетели без нее(
-
Смотрите другие авиакомпании
-
Хочу ще раз уточнити стосовно вильоту з Торонто до Варшави) попередньо описувала ситуацію, що виліт в нас з Канади до Варшави авіакомпанією LOT 2 липня. Запис до CFIA оформили нам на 28 червня (29-30 - вихідні, а 1 липня - свято). Ми плануємо запис до ветеринара або вранці 28-го, або 27-го для заповнення форми CFIA та огляду+обробки. Запитувала, чи потрібно нам буде ще раз повторно до ветеринара за 48 годин до вильоту? Сказали, що ні, але я ще ось пошукала по чату і знайшла це повідомлення. З цього часу щось змінилось? Чи на це впливають ще якісь додаткові фактори? Підкажіть, будь ласка, якщо у когось є актуальна інформація 🙏🏻
-
Пролейте свет, пожалуйста. Вначале перелет по Европе. Требование к мягкой переноске "Your pet must travel in an approved, non-rigid pet-carrier " , и указал лишь размер, но нет никаких образцов того как должна выгладет переноска. Их в продаже тьма мягких. Впервые с котом летим, купили одну, но очень переживаем пустят ли. Волнует нормальна ли такая форма, компоновка, количество сеток и т.д.