Pets to Canada
-
Мені не повернули нічого. Було 60% використано
-
Можливо треба 75% Це що за провінція?
-
Pet Valu магазин
-
Калгарі, Альберта
-
Global pet foods Магазин с нормальными кормами, их несколько только на весь Виннипег
-
Привет Vladimir Petrov. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Продавець значить підріла в нашому магазині!
-
Обожнюю цей магаз
-
Мені все повертають в Онтаріо
-
Вітаю всіх хто має можливість надавати допомогу щодо порядку перевезення літаком наших самих відданих молодших братів. Завдяки вашим парадам ми без проблем з собакою змогли оформити необхідні документи і пройти контроль через кордони (Київ-Польща-Відень-Канада). Збираємось повертатися до Києва. Друге щеплення від сказу зробили своєчасно а тому титри збереглися. Хвилює оформлення та в основному правильність заповнення сертифікату CFIA. Прохання, хто має зразок його заповнення , скинути мені. Наперед дякую.
-
Привет Rita Skorobogatova. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
в мене чеку немає
-
так
-
Або просто поміняти
-
Можуть пробити просто по історії покупок, якщо ви зробили аккаунт
-
Він не треба
-
та краще віддам комусь, кому треба
-
Кто в Ванкувере. Продаю такую переноску.
-
Привет Анна Лазурева. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Привет Сергей Коваленко. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
16 Jan 2023, 06:08
159029/175596
6 minutes ago