Pets to Canada
-
Я це знаю! Але що робити як що закінчились сторінки де записуються усі маніпуляції !? Дякую
-
А, робити новий)
-
Он бессрочный
-
Як це зробити як що я не в Україні?і ще в старому паспорті вклеєно номер чіпа і титра антитіл
-
Дозвонитися їм важко. Аж мій син додзвонився з Канади
-
Робити локальний
-
Можно продолжать на нейтральных страницах
-
Привет ̶̲̲θ̶̲̲α̶̲̲ρ̶̲̲ρ̶̲̲α̶̲̲λ̶̲̲έ̶̲̲ο̶̲̲ς̶̲̲ ̶̲̲γ̶̲̲ε̶̲̲ν̶̲̲ν̶̲̲α̶̲̲. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
̶̲̲θ̶̲̲α̶̲̲ρ̶̲̲ρ̶̲̲α̶̲̲λ̶̲̲έ̶̲̲ο̶̲̲ς̶̲̲ ̶̲̲γ̶̲̲ε̶̲̲ν̶̲̲ν̶̲̲α̶̲̲wrote on 21 Jun 2024, 21:59 last edited byДоброго дня) цікавить така інформація купили тут котеня і хочемо вивезти його в Європу. Хто вже проходив це все і може допомогти з інформацією(які документи робити) Дякую всім чудового дня)
-
̶̲̲θ̶̲̲α̶̲̲ρ̶̲̲ρ̶̲̲α̶̲̲λ̶̲̲έ̶̲̲ο̶̲̲ς̶̲̲ ̶̲̲γ̶̲̲ε̶̲̲ν̶̲̲ν̶̲̲α̶̲̲wrote on 21 Jun 2024, 22:11 last edited byДуже дякую😉
-
̶̲̲θ̶̲̲α̶̲̲ρ̶̲̲ρ̶̲̲α̶̲̲λ̶̲̲έ̶̲̲ο̶̲̲ς̶̲̲ ̶̲̲γ̶̲̲ε̶̲̲ν̶̲̲ν̶̲̲α̶̲̲wrote on 21 Jun 2024, 22:11 last edited byДуже дякую😉
-
Статья: Из Канады в ЕС (и др. страны)
-
#fromca
-
А як оплачувати квиток? Можна після дзвінка? В них є хоч якась можливість квиток забукати?
-
100%
-
Тільки на офіційному сайті і тільки телефонувати?
-
Вест джет не можна з іншими
-
І вони можуть бути лише одні в квитку
-
Не можна, лише дзвонити
-
Доброго вечора! Хто мав досвід перельоту з собакою in hold з WestJet? Чи можна собаку зареєструвати на переліт он-лайн? Чи лише телефонувати? Начиталась, що вони по телефону не відповідають.
16 Jan 2023, 06:08
159597/176166
about an hour ago