Pets to Canada
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка, клініку в Торонто, в якій вносять вакцинацію про щеплення в паспорт тваринки Дякую
-
Сервисы доставки животных
-
Доброго дня! Підкажіть перевірені служби, які займаються перевезенням тварин з України в Канаду
-
Привет Natalia Savych. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Ми вже обговорювали. Те що ставив не доктор - ніде. Це незаконно. Нове щеплення ви можете попросити поставити в ваш паспорт і пояснити.
-
Так, дякую, вони ставлять інші окрім сказу, тому шукаю клініку, в якій комусь ставили
-
Здравствуйте кто может посоветовать отличного велика русско или украинско говорящего?
-
В калгари
-
Из личного опыта грумер в Ванкувере. Алина Мишаева (236)971 68 54 Остались очень довольны работой
-
Я впевнена що всі 7369 учасників не прочитали моє перше повідомлення, чи за правилами групи не дозволяється питати двічі, якщо з першого разу не надали відповідь?
-
Дякую
-
Я маю відзвітувати вам по кожному дзвінку?
-
Нам нужен настоящий и хороший ветик, не стажёр... and speaking english isn't a problem. It's a preference for what's more comfortable for us. Thanks for your advice 😉
-
Учитывая цены можно, но осторожно
-
Ахахах
-
Не покупайте вест джет. Точка.
-
Не покупайте вестджет в единый билет.... только отдельно, иначе не добавят питомца
-
Привет Настя. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Привет Юлія. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Спасибо
16 Jan 2023, 06:08
160517/174110
about an hour ago