Pets to Canada
-
документы уже оформлены, это именно касается контроля/проверки животного на границе. Если я вас правильно понимаю, можно просто у нас подготовить документы и спокойно через любой пункт проехать? Информация от нашего вет.врача не совсем соответствует действительности?)
-
Ось і мене це цікавить, тому запитала чи є можливо в групі власники даної породи, які проживають саме в Онтаріо.
-
Благодарю
-
Тільки при тому, що все таки для когось вони цих собань привозять)
-
Не хочу давати дуже надій , бо точної ситуації та назви породи не знаю , але ми в Етобіко і в нас ж чудова» подружка дуже схожа на підбуля (ідеально в цих породах не розбираюсь ) - якщо сьогодні вийдуть до нас - зроблю фото))
-
У них есть, а нам чё нельзя? - Это так не работает. На деле скорее всего будет так, вы можете показать фото «чудової подружки», службе, которая приедет к вам со штрафом и с документами на изъятие вашей собаки , похожей на одну из запрещенных пород. А если в паспорте прописана порода «Стафф», то тогда это вообще проблемка .И с этого момента в семье подружки могут начаться тоже проблемы.
-
Дуже дивна і агресивна позиція - я не закликала кидати все і везти сюди собаку - запитали чи є такі кейси - я відповіла що знаю таку собаню і можу запитати в людини як вона її сюди привезла та утримує ! Якщо тут є такі породи , то можливо і є варіанти- дізнатись інформацію краще ніж потім жаліти , що навіть не спробував поцікавитись і лишив члена сімʼї…
-
Шукати не означає порушити