🆘🆘🆘 Вкрали собаку!!! Допоможіть!
Друзі, в нашій сімʼї трапилась біда! Нижче я описую, як все було в хронологічному порядку!
В каруселі скріншоти переписок, але вона не повна, бо не вміщається у 10слайдів. Я залишила найголовніші факти.
25 червня я покидаю територію України і вирушаю до Латвії.
Я хочу перевезти собаку, але сама це зробити не можу, тому шукаю перевізника.
Знаходжу перевізника @delivery_animals_ Перевіряю номер телефону. Гетконтакт вибиває 90+ тегів, що це перевізник тварин/перевізник собак/перевізник Європа і т.д
+ ідеально підходила дата виїзду перевізника (5 липня).
5 липня в першій половині дня, лабрадора Бадді забирають із Запоріжжя на бусі. Бус
MERCEDES-BENZ SPRINTER 316 CDI
з номерами
CE5342EP
Забирали 2 хлопців, їх номери
+38098 302 58 78 Іван Бурденюк
+38063 993 78 17 Мирослав Бучок
(Як показує Гетконтакт)
В каруселі є відео їх прибуття до Запоріжжя!
Я спілкувалась з дівчиною.
Телефон дівчини
+38096 427 3584 Ситнік Руслана.
Або ж Тихомірова. Одне з прізвищ дівоче.
Її сторінка соц.мережі
@rusia_s
6.07 о 17:17 Руслана відписала мені в телеграм, що вони пройшли перший кордон(з Польщею).
О 17:18 я уточнюю чи вони на тій ж самій машині?
Моє повідомлення залишається не прочитаним і без відповіді.
ТОБТО! Вже 6липня❗️почався ігнор ❗️
7.07 вони мали прибути. Я пишу о 12:03
Коли чекати прибуття до Риги ?
7.07 о 15:26 мені надходить дзвінок в вайбер від хлопця з номером
+38093 931 60 77 Віталій Артимонов(інф. З Гетконтакту)
І каже, що собака втратила свідомість. Її намагаються відкачати, поливаючи водою. Вони в Польщі (через майже добу після проходження кордону?🤔)
Звісно, в мене істерика. Я благаю довезти до ветеринарки. Він каже, що уточнить цей момент.
Через 20хв. він передзвонює і каже, що собака вмерла. І вони не знають, що робити.
Я в повному шоці. Вся сімʼя в шоці, всі плачуть.
Я починаю в цьому сумніватись і просити надіслати фото/відео, де йому погано чи він вмер.
Надсилають фото, де він просто спить. І на фото він сухий!
Порода: лабрадор. Вони сохнуть дуже довго.
Через деякий час він знов передзвонює і каже, що вони його закопали 🤯
Вони кажуть, що не можуть надіслати геолокацію, де закопали Бадді.
Я розумію, що тут щось не так. Як вони закопували собаку 50кг? В них з собою лопати? І скоріш за все, вони не виїзжали в Польщу, бо там усюди камери і закопати лабрадора чи будь яку іншу тваринку це підсудне діло ❗️❗️❗️❗️❗️❗️
Саме тому, моє повідомлене про машину було проігнороване вже днем раніше, бо ми б пробили машину, чи перетинала вона кордон ❗️
З собакою були документи і його власні речі. Документи нам ніхто не збирається повертати. Це ще один важливий факт!
Виходить, що вони ВИКРАЛИ собаку, а не вона вмерла!
Далі вони не виходять на звʼязок, ні зі мною, ні з моєю сімʼєю/друзями.
Поговоривши з декількома заводчиками, вони сказали, що 99% Бадіка продали на замовлення!!!
Для розведення лабрадорів!!!
Вся інформація вже в поліції !!!
Якщо хтось натрапляв на таку схему, відпишіть мені ❗️ Якщо хтось якимсь чином може допомогти, чекаю так само ❗️
Будь-ласка, репост ❗️комент ❗️лайк ❗️