Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 232.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t750357400T Offline
    t750357400T Offline
    Ната
    wrote on last edited by
    USAVA створила петицію із проханням відстрочки від призову ветеринарним лікарям під час мобілізації 🖊 Якщо Ви з нами згодні, долучайтеся до збору підписів: petition.president.gov.ua/petition/228670 Ви також можете підтримати звернення, поділившись цим посиланням з друзями та колегами!
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Владимир. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t363290157T Offline
    t363290157T Offline
    Vlada
    wrote on last edited by
    Нервная клетка?
    1 Reply Last reply
    0
  • t363290157T Offline
    t363290157T Offline
    Vlada
    wrote on last edited by
    🆘🆘🆘 Вкрали собаку!!! Допоможіть! Друзі, в нашій сімʼї трапилась біда! Нижче я описую, як все було в хронологічному порядку! В каруселі скріншоти переписок, але вона не повна, бо не вміщається у 10слайдів. Я залишила найголовніші факти. 25 червня я покидаю територію України і вирушаю до Латвії. Я хочу перевезти собаку, але сама це зробити не можу, тому шукаю перевізника. Знаходжу перевізника @delivery_animals_ Перевіряю номер телефону. Гетконтакт вибиває 90+ тегів, що це перевізник тварин/перевізник собак/перевізник Європа і т.д + ідеально підходила дата виїзду перевізника (5 липня). 5 липня в першій половині дня, лабрадора Бадді забирають із Запоріжжя на бусі. Бус MERCEDES-BENZ SPRINTER 316 CDI з номерами CE5342EP Забирали 2 хлопців, їх номери +38098 302 58 78 Іван Бурденюк +38063 993 78 17 Мирослав Бучок (Як показує Гетконтакт) В каруселі є відео їх прибуття до Запоріжжя! Я спілкувалась з дівчиною. Телефон дівчини +38096 427 3584 Ситнік Руслана. Або ж Тихомірова. Одне з прізвищ дівоче. Її сторінка соц.мережі @rusia_s 6.07 о 17:17 Руслана відписала мені в телеграм, що вони пройшли перший кордон(з Польщею). О 17:18 я уточнюю чи вони на тій ж самій машині? Моє повідомлення залишається не прочитаним і без відповіді. ТОБТО! Вже 6липня❗️почався ігнор ❗️ 7.07 вони мали прибути. Я пишу о 12:03 Коли чекати прибуття до Риги ? 7.07 о 15:26 мені надходить дзвінок в вайбер від хлопця з номером +38093 931 60 77 Віталій Артимонов(інф. З Гетконтакту) І каже, що собака втратила свідомість. Її намагаються відкачати, поливаючи водою. Вони в Польщі (через майже добу після проходження кордону?🤔) Звісно, в мене істерика. Я благаю довезти до ветеринарки. Він каже, що уточнить цей момент. Через 20хв. він передзвонює і каже, що собака вмерла. І вони не знають, що робити. Я в повному шоці. Вся сімʼя в шоці, всі плачуть. Я починаю в цьому сумніватись і просити надіслати фото/відео, де йому погано чи він вмер. Надсилають фото, де він просто спить. І на фото він сухий! Порода: лабрадор. Вони сохнуть дуже довго. Через деякий час він знов передзвонює і каже, що вони його закопали 🤯 Вони кажуть, що не можуть надіслати геолокацію, де закопали Бадді. Я розумію, що тут щось не так. Як вони закопували собаку 50кг? В них з собою лопати? І скоріш за все, вони не виїзжали в Польщу, бо там усюди камери і закопати лабрадора чи будь яку іншу тваринку це підсудне діло ❗️❗️❗️❗️❗️❗️ Саме тому, моє повідомлене про машину було проігнороване вже днем раніше, бо ми б пробили машину, чи перетинала вона кордон ❗️ З собакою були документи і його власні речі. Документи нам ніхто не збирається повертати. Це ще один важливий факт! Виходить, що вони ВИКРАЛИ собаку, а не вона вмерла! Далі вони не виходять на звʼязок, ні зі мною, ні з моєю сімʼєю/друзями. Поговоривши з декількома заводчиками, вони сказали, що 99% Бадіка продали на замовлення!!! Для розведення лабрадорів!!! Вся інформація вже в поліції !!! Якщо хтось натрапляв на таку схему, відпишіть мені ❗️ Якщо хтось якимсь чином може допомогти, чекаю так само ❗️ Будь-ласка, репост ❗️комент ❗️лайк ❗️
    1 Reply Last reply
    0
  • t363290157T Offline
    t363290157T Offline
    Vlada
    wrote on last edited by
    Следующая история с другой группы. Если это правда, будьте осторожны в выборе перевозчиков и проверяйте все!
    1 Reply Last reply
    0
  • t809414929T Offline
    t809414929T Offline
    Julia Vibrazebra
    wrote on last edited by
    Ты чего такой злой? Людям нужно обсуждать и такие темы тоже
    1 Reply Last reply
    0
  • t809414929T Offline
    t809414929T Offline
    Julia Vibrazebra
    wrote on last edited by
    Скорее всего собаки нет в живых, на такой жаре везли... Очень жалко, но я не аерю, что это дело о похищении.
    1 Reply Last reply
    0
  • t809414929T Offline
    t809414929T Offline
    Julia Vibrazebra
    wrote on last edited by
    Потому что ситуация показательная и люди переживают её по-разному
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Статья: Из ЕС (и др. стран) в Канаду
    1 Reply Last reply
    0
  • t1236463076T Offline
    t1236463076T Offline
    𝐿𝒾𝓁𝒾𝒾𝒶
    wrote on last edited by
    Здравствуйте. Возможно уже вопрос был ,я новенькая ) Возможно кто-то с вас вывозил кошку из Польши в Канаду ? У нас есть паспорт , чип и прививка от бешенства , что ещё нужно ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1236463076T Offline
    t1236463076T Offline
    𝐿𝒾𝓁𝒾𝒾𝒶
    wrote on last edited by
    Спасибо большое 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Кристин А. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Diana 🪻
    wrote on last edited by
    Добрый день! Посоветуйте, пожалуйста, ветклинику в Торонто где можно сделать собаке прививку ежегодную с нормальной ценой Без навязывание доп услуг, консультации и т.д
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    E
    wrote on last edited by
    Тут за каждый приход берут 120 долларов и так везде
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Diana 🪻
    wrote on last edited by
    Спасибо 🥲
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    E
    wrote on last edited by
    Вот тут делали! 33 Alvin Avenue Old Toronto Toronto, Ontario, M4T 2A7 Насколько я знаю это еще дешево для Торонто
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    E
    wrote on last edited by
    Меня сначала раскручивали чуть чуть,потом когда я сказала - перестали и даже предлагали где можно продешевить, хотя конечно было закатывание глаз со стороны рецепции иногда🤪 Но я уже достаточно долго проработала с индусами и черными которые просят скидки везде где только можно и у меня не осталось гордости или стыда😅😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    E
    wrote on last edited by
    В целом я очень довольна ими, но апоинтменты обычно на неделю вперед делают. Зато если сказать что «лишних денег нет» то они не навязывают ничего и не раскручивают. Просто надо честно говорить что денег нет на unnecessary
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Diana 🪻
    wrote on last edited by
    Увидела, спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    E