Pets to Canada
-
Вітання усім. Ділюсь своїм досвідом перевезення собачки (міні чіхуахуа) з України в Канаду. Документи всі вказані для перевезення в групі, я ще додатково мала окрему форму для кожної авіалінії. На перетині польського кордону уважно перевіряли всі документи і сканували мікрочіп, детально читали про терміни вакцинації. Все було в наявності, тому без проблем пропустили. З Польші до Франції брала квитки LOT онлайн. Цікаве спостереження, коли вибирали квиток для однієї особи, то були відсутні місця для перевезення тварин, коли на 2 осіб - місце зʼявлялось. При check-in перевірили вакцини і наявність чіпу лише в документах. Також ставили на вагу - чи не більше 8 кг. З Франції летіла авіалініями WestJet, квиток брала безпосередньо через дзвінок. При посадці перевіряли сумку для собаки: чи достатньо провітрюється, чи водонепроникне дно, вакцинацію та форму для авіаліній. При прильоті задекларувала тварину і мала з собою корм на 2 дні. Нічого не платила.
-
Здравствуйте, 17.07 идем делать осмотр и заполнять бумаги CFIA , летим в Париж а потом через пару дней в Польшу Так вот я так понимаю нам нужно два сертификата для Парижа и для Польши? И ветеринар конечно же заполнит все на английском , но мне просто как то рядом написать все на польском или как не совсем понимаю Спасибо 🙏 Я очень переживаю что бы ветеринар заполнила все правильно , не нахожу себе просто места , у нас такой маленький городок и ветеринарная клиника одна , есть некоторое ощущение что они никогда не сталкивались с этими документами 🫤
-
Английского достаточно, в аэропорту все на нём говорят
-
Одного достаточно
-
Это не проблема
-
Ищите пассивный доход? У нас он есть - без рисков и заморочек. Все детали в лс.