Pets to Canada
-
Вітаю, люба адміністрація маю ідею зробити чек лист для виїзду/вильоту з тваринами з усіма деталями від "квитки купуємо тваринам одночасно з людськими" до якихось деталей дрібних на кшталт "наявність шлеї в переносці" і "розкладний лоток і запас наповнювача". Чи цікаво було б і чи допоможете мені з тим списком?😅
-
Була думка первинно накидати чек лист для виїзду з України в ЄС/Канаду. Розділити на секції типу 1) попередня підготовка 2) перед виїздом і 3) в дорогу. Зібрати ключові моменти саме, щоб людина могла просто себе перевірити чи не забула базового нічого. Якщо з попередньою тут ізі структурувати (типу міжнародний паспорт і чіпування одночасно або ДО щеплення від сказу, забір на титри, карантин, квитки для тварини; перед виїздом/вильотом глистувати, огляд лікаря, забрати сертифікат з лабораторії і поміняти в бумажку в дпсу) то з пунктом "в дорогу" в мене є питаннячка😅 Я просто навіть своїх зараз всіх пакую і боюся щось забути,тому задумалася,що така штука могла б бути корисна
-
это вы на аликекспресс брали? в салон? мне она понравилась но я не поняла как она работает. у меня есть переноска, как бы это обяснить: она мягкая, на замке, достаточно плотная, похожа на спортивнуюю сумку и теперь меня гнетут смутные сомненья, ибо я хочу кота в салон
-
это вы на аликекспресс брали? в салон? мне она понравилась но я не поняла как она работает. у меня есть переноска, как бы это обяснить: она мягкая, на замке, достаточно плотная, похожа на спортивнуюю сумку и теперь меня гнетут смутные сомненья, ибо я хочу кота в салон
-
Можно мне вас опытных еще помучить ? 🤣🤣 извините конечно, но меня мучит вопрос (закрепы я прочла если что). У меня кот, 4,8кг. Я хочу с ним в салон. Доки ок и по ветеринарии поняла. Вопрос по билету. Я так поняла, что если кот в салон, то это моя единственная ручная кладь, так? И мне нужно это отметить это в билете в пункте «если вы летите с животным», так? Я просто билет еще не брала. Вот только решилось, что буду лететь.
-
Нет. Требования от Канады есть на сайте Канады, верьте им. Когда мы летели нам кто только чего не говорил 😂