Pets to Canada
-
Это был мой кошмар. Мы летели с 3 собаками и 2 котами. Почти 2 года назад. И когда они на чек ин сказали мне, что сейчас сделают звонок и узнают сможет ли Канада принять всех моих животных. Я физически почувствовала, как у меня земля ушла из под ног. Но слава Богу, все хорошо было .
-
Вітаю, підкажіть якими операторами летіли? Трансатлантику Люфтханза здійснювала чи якийсь інший оператор? Якого розміру собака (просто ви написали карго і я уточнити,бо для мене карго то прям окремий літак з доставками😅, а якщо одним літаком з твариною,то я його чомусь як холд рахую). Чи платили за пересадку тварини з літака в літак у Франкфурті в аеропорту і загалом яка вартість "квитка" для собаки вийшла? Цікаво дуже такі деталі, бо також летимо через Франкфурт і Монреаль (але трішки далі) і маю дві кішки в холді на додаток до двух тварин в салоні
-
Валенсия-Франкфурт-Торонто я платила 350 евро + 150 перенос за весь маршрут за 40кг скудо 7
-
Так, це був рейс разом з нами, у відсіку. Люфтганза лише через Франкфурт, 21000 грн з картки зняло. 36 кг собака ну і вага клітки враховується
-
2 людей, по 2 тварини на пасажира.Замовляла квитки телефоном і оператор аірканада буквально ловив 2 години споти на літаку,щоб всіх помістити і паралельно в цей час знайомий висів на лінії з люфтханзою,щоб отримати паралельно апрув від них на місця для тварин
-
В них є калькулятор
-
Люфтганза.