Pets to Canada
-
Добрый день
-
Привіт усім, підскажіть номер нашого грумера в Калгарі, бо наша повернулась в Україну.
-
наш точно буде скаржитись також.) налаштовуємось, що все буде добре. Дякую за відповідь!
-
В мене не ваша порода , але один дуже «переляканий» та інший дуже емоційний собака , тож можу сказати , що стрес буде , але за кілька днів пройде - головне , щоб собака відчував ваш спокій )) Моя емоційна взагалі «скаржилась» так , що я просто по звуку знайшла необхідне відділення де забирати її , але через 2 дні вже і забула що літала 😅
-
ну стрес буде в будь-якому випадку, особисто в нашої собаки, це я розумію. пес привчених до переноски. у нас є велика клітка, він спить в ній і їсть смаколики там , відчуває себе комфортно. хотілось би вірити, що він хоч на половину буде себе і в польоті так відчувати. Але вцілому, за розміри переносок я звісно з вами згодна, в великій завжди комфортніше собачці. Я просто переживаю, що ми нічого не зможемо контролювати і допомогти, якщо буде потрібно. І також є можливість зробити emotional support документи, наприклад. тому я і запитала різні кейси. різні історії і саме з шибами, бо вони бувають інколи трохи трагічніші за інші породи. дякую за відповідь
-
Указывайте город