Pets to Canada
-
наш точно буде скаржитись також.) налаштовуємось, що все буде добре. Дякую за відповідь!
-
В мене не ваша порода , але один дуже «переляканий» та інший дуже емоційний собака , тож можу сказати , що стрес буде , але за кілька днів пройде - головне , щоб собака відчував ваш спокій )) Моя емоційна взагалі «скаржилась» так , що я просто по звуку знайшла необхідне відділення де забирати її , але через 2 дні вже і забула що літала 😅
-
ну стрес буде в будь-якому випадку, особисто в нашої собаки, це я розумію. пес привчених до переноски. у нас є велика клітка, він спить в ній і їсть смаколики там , відчуває себе комфортно. хотілось би вірити, що він хоч на половину буде себе і в польоті так відчувати. Але вцілому, за розміри переносок я звісно з вами згодна, в великій завжди комфортніше собачці. Я просто переживаю, що ми нічого не зможемо контролювати і допомогти, якщо буде потрібно. І також є можливість зробити emotional support документи, наприклад. тому я і запитала різні кейси. різні історії і саме з шибами, бо вони бувають інколи трохи трагічніші за інші породи. дякую за відповідь
-
Указывайте город
-
t.me/petstocanada/106655
-
Увы не было таких, проконсультируйтесь с хорошим врачом в Украине, а тут сделайте анализы и прочие процедуры для диагностики
-
доброго дня всім! Я в групі зі вчорашнього дня. Бачила і частково читала закріплені повідомлення та передивилась інфо по пошуку, але зараз немаю багато часу, щоб все перечитати. Декілька слів про себе. Ми ще не в Канаді, збираємось летіти до кінця року, т.я. ще чекаємо візу для доньки. У нас шиба іну, кобель, 2 роки. Ще не кастрований, але ось-ось збираємось. Документи у песа європейські, щеплення всі є, але цім питанням ще займаємось(в групі вже знайшла для себе декілька порад, дякую) Питання в наступному: хто літав саме з шиба іну. які можете дати поради, зауваження, коментарі. Наш пес ще ніколи не літав і навіть в авто їздив тільки декілька разів на короткі дистанції 😵💫🫣 Також він легко збудимий і інколи може дуже стресанути. Дуже переживаємо здавати його у багажний відсік(( буду вдячна за ваші повідомлення! а я по можливості перечитаю групу! Дуже дякую, за зібрану тут інфо! Всім гарного дня