Всім привіт :)
Розповідаю про наш шлях з Києва до Вінніпегу.
Такса.
Вік-10 років, вага - 9.7 кг.
Разом з переноскою було ~ 11.4кг
Вакцинувались 22.12.2023
Титри здали 06.05.2024
Сертифікати отримували 07.08.2024
Сертифікати брала за день до виїзду на Волинській, 12. Там же і поставили відмітку про обробку(провели в чергах 6 годин. Дуже повільно проходить обмін Ф1 на міжнародний документ).
З Києва їхали автобусом. На кордоні з Польщею все пройшло просто чудово. В мене взяли документи, просканували чіп, на мою спробу показати щеплення в паспорті старого зразка сказали, що їм не потрібен український документ (в актуальному паспорті в нас немає відмітки про жодну вакцину/щеплення)
Виліт:
Франкфурт -Торонто
Торонто- Вінніпег
Всі перельоти з Air Canada
Спочатку дізнавалась наявність місць для тварин в салоні, потім купувала квиток, телефонувала ще раз щоб додали песика (під час дзвінка відразу оплачувала 100CAD за тваринку)
Вони надсилають окремо квиток, і окремо TRAVEL OPTIONS де вказано PET IN CABIN . Ще раз телефонувала і діставала їх щоб додали безпосередньо в мій квиток песика. І отримала оновлені квитки з Special Service Request - PETC - PET IN CABIN REQUEST - CONFIRMED
Будьте уважні при перегляді розмірів переноски для салону. На сайті вказані максимальні розміри, АЛЕ там є випадаючий перелік Carrier size exceptions based on cabin/aircraft type і в ньому вже вказана зовсім інша габаритність на різні моделі літаків. Тому, перед покупкою квитків, я підбирала саме той рейс, де буде літак який не входить в цей exceptions list.
На реєстрації в Франкфурті попросили закрити сумку щоб побачити чи він може стояти (повноцінно стояти він не міг, але переноска досить простора, спокійно дозволяла йому повертатись) і нас апрувнули на політ. Вагу та розміри ніхто не перевіряв.
По прильоту в Торонто подивились вакцину і на тому все.
На реєстрації до Вінніпегу лише подивились чи комфортно песику в переносці
Дуже дякую за інформацію зібрану тут, неймовірно спростило процес переїзду!😊