Pets to Canada
-
Паспорт достаточно
-
Привет Jaspreet Kaur. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Привет Ray. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Сервисы доставки животных
-
Транспортировка платная от 2к юсд
-
Их нет
-
Здравствуйте, может не теме группы, но все же, кто-то знает волонтерские организации, которые занимаются транспортировкой животных. Интересует Канада из Украины
-
Доброго дня . Можливо хтось їздив з Канади в США з тваринами що для цього потрібно?
-
Чат сша)
-
Ви вважаєте що ніхто з Канади не їздить в США?
-
І там де адреса пункту призначення, писати аеропорт? Якщо це перша зупинка в Германії, я правильно розумію?
-
Так, не я. Але в главі два там незрозуміло.
-
Мені здається його не ви заповнюєте
-
Це який сертифікат?
-
Доброго дня. В когось є приклад заповненого Non-Commercial movement certificate .Я не розумію другу сторінку, що там треба зачеркувати і як це робити
-
Здравствуйте. Скажите пожалуйста, есть тут люди, кто летел с кошкой из Израиля в Канаду, через Париж?
-
Добрий день, чи є тут ті хто летіли з Європи до Торонто із тваринами пенсійного віку (приблизно 10 років) поділіться досвідом будь ласка, як перенесли політ? Заздалегідь дякую
-
Скажите пожалуйста, у нас кошка с прививкой от бешенства и чипом. Этого достаточно для Франции, чтобы ожидать там следующего нашего рейса на Калгари. Ожидание рейса 4 часа
-
Добрий день! Планую купувати ось цю клітку. Це і є Skudo 8? Підкажіть, будь ласка, які миски потрібно купувати в таку клітку? Дякую!
-
Дякую за відповідь. У мене лабрадор 10 років, є проблеми з суставами, дуже переживаю як долетить.
16 Jan 2023, 06:08
163300/177384
4 minutes ago