Pets to Canada
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста. Хотим покупать билеты, но есть ряд вопросов. 1 - В эконом классе самолёта с собакой нельзя? 2 - Если берём собаку в самолёт, то нельзя брать с собой ручную кладь?(Слышали такую информацию и не знаем как правильно) 3 - При приезде с собакой в Канаду офицер отправляет на мед.осмотр?
-
Всем здравствуйте) скиньте пожалуйста актуальный список на сегодня, документов,вывоза котиков и собачек с Украины в Канаду
-
Это я в курсе, но если есть услуги карго, перевозка животных частные организации то по идее и на родственника можно сделать доверенность
-
Добрый день) подскажите возможно кто-то сталкивался - нужно оформить доверенность на перевозку кошки (будут везти с Германии в Канаду). Где это можно сделать или с кем проконсультироваться?
-
Тут проблема не в тому,що я не можу викликати лікаря з державної ветеринарної лікарні. Я можу, а можу і прийти в ту лікарню,але це не змінить факту,що право видачі Ф1 у лікарні на Волинській (і можливо і ще у 1,яку згадували в чатику, але треба уточнити,бо може бути що і в них вже не видають) і моя державна лікарня (де я робила міжнародні паспорти,чіпи і вакцинацію) всеодно пошле мене їхати на волинську🤷♀
-
Все ж є різниця між отримати довідку в державній вет лікарні і отримати довідку,яку видає ексклюзивно Волинська 12) Але навіть якби не це,то вартість виклику лікаря майже така ж як таксі на Волинську,на яку потім всерівно треба було б пхатися для заміни Ф1 на міжнародний сертифікат. А якщо так,то зачєм платіть больше?