Pets to Canada
-
Все ж є різниця між отримати довідку в державній вет лікарні і отримати довідку,яку видає ексклюзивно Волинська 12) Але навіть якби не це,то вартість виклику лікаря майже така ж як таксі на Волинську,на яку потім всерівно треба було б пхатися для заміни Ф1 на міжнародний сертифікат. А якщо так,то зачєм платіть больше?
-
Доброго дня! Підкажіть будь. У котів польські паспорти, там і чипувалися. Зараз в Україні. Робили вакцину від сказу і ветеринар сказав, що у нас паспорти не міжнародні, що можуть бути проблеми і нас не пропустять на кордоні чи в аеропорту. Плануємо перевозити котейок в Канаду. Чи треба змінювати на сині ( українські)?
-
Да, без проблем
-
Если паспорт ЕС и есть канадская прививка, то я не слышала чтобы у кого-то что-то другое спрашивали
-
Извините, что-то я разволновалась. Не нужен мне никакой сертификат типа " Cexgan" (как они говорят) только обработка и отметка об этом в паспорте. Надеюсь я все верно поняла :)
-
Может у кого-нибудь есть пример сертификата для Канады?
-
Сколько страниц должно быть в animal Health Certificate? Они говорят, что мне нужен на 9 страницах и его делают 10 дней 🫣😭 Возможно нужен какой-то другой, раз в правилах говориться об осмотре за 48 часов и обработке.